2012-03-18 15:33:50
Φωτογραφία για Θρήνος στη Λαμία για τον Χρήστο - Χαροπαλεύει η 21χρονη φίλη του
Ένα καντηλάκι, κεράκια και λίγα λουλούδια, μαζί με τα κομμάτια από τη μηχανή, στο σημείο που έγινε το μοιραίο - Βουβός θρήνος σε όλη τη Λαμία - Διαβάστε το ποίημα που έγραψε άγνωστη φίλη του Άνιση μάχη δίνει η 21χρονη Χρύσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Λαμίας. Η άτυχη κοπέλα παραμένει διασωληνωμένη με πολύ βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες.

Δυστυχώς ο 22χρονος φίλος της και οδηγός της μηχανής δεν τα κατάφερε. Ο χαμογελαστός, αυθόρμητος και ασυμβίβαστος Χρήστος είναι ήδη στην γειτονιά των Αγγέλων. Οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να το πιστέψουν, οι πολυάριθμοι φίλοι του έχουν συγκλονιστεί και μαζί τους όλη η Λαμία, που μετά την 23χρονη Θάλεια από την Ανθήλη την προηγούμενη εβδομάδα, τώρα θρηνεί ένα ακόμη νέο παιδί στο βωμό της ασφάλτου. Ας προσευχηθούμε να τα καταφέρει τουλάχιστον η Χρύσα.

Η σωρός του άτυχου Χρήστου θα μεταφερθεί απόψε στην Αθήνα για νεκροψία νεκροτομή και η κηδεία θα γίνει αύριο Δευτέρα στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Μαγνησία Λαμίας. Η ακριβής ώρα δεν έχει ακόμη καθοριστεί, υπολογίζεται 4-5 το απόγευμα.


Διαβάστε παρακάτω ένα ποίημα, που έγραψε για τον Χρήστο μια άγνωστη φίλη του, με την ευχή να βρεθεί κάποιος να το μελοποιήσει:

ΠΑΓΙΔΑ

Λες κι ήσουν, ζωή μου

πολύ βιαστική

στιγμούλα, μιας μέρας τυχαίας...

Σκορπάς τη ζωή μου

σαν τη μουσική

της νεανικής μου παρέας.

Τρομάζει η ψυχή μου

απ' το πλήθος σκαστή

στην όχθη,

που στέκεται ο χρόνος...

Κι η μοίρα μου γράφει

από μόνη κι αυτή

παγίδα,

σαν γίνεται ο δρόμος.

Τα λόγια παγώνουν

στα χείλη σαν βγουν

και χάνουνε τη σημασία...

Στους δρόμους τελειώνουν

τα όνειρα, αν ζουν

οι άνθρωποι, μ' αυτοθυσία.

Στον Χρηστάκη...

Ας βρεθεί ένας φίλος του να το μελοποιήσει, γράφτηκε γι΄ αυτόν...
lamiareport.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ