2012-08-31 21:48:03
Φωτογραφία για Απάντηση στον κ. Κυριλλίδη από τον δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης
από το Γραφείο Τύπου

Ο Δήμος είναι ενιαίος. Οι δήθεν διακρίσεις μεταξύ Αμπελοκήπων και Μενεμένης τις οποίες άκομψα και λαϊκίστικα θέλει ο κ. Κυριλλίδης να παρουσιάσει, μόνο... στη σφαίρα της δικής του φαντασίας υπάρχουν.

Τα δίδακτρα σε όλο τον ενιαίο δήμο είναι ίδια και τα πιο χαμηλά από όλους τους δήμους. Τα Πολιτιστικά και αθλητικά τμήματα της Μενεμένης αναβαθμίσθηκαν και αντί να αφαιρεθούν προστέθηκαν τμήματα (όπως π.χ. η θεατρική αγωγή και τα τμήματα του Ωδείου).

Κανένα πολιτιστικό γεγονός δεν καταργήθηκε.

Σ’ ότι αφορά τις αθλητικές εκδηλώσεις του Δήμου αυτές γίνονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ενιαίου πλέον δήμου μας, που βρίσκονται στα όρια των Δημοτικών Κοινοτήτων Αμπελοκήπων και Μενεμένης σε ίση ακριβώς απόσταση και από τους δύο οικισμούς.

Σ’ ότι αφορά το δημοτικό στάδιο Μενεμένης, που βρίσκεται στο Δενδροπόταμο ήδη έχουν ξεκινήσει εργασίες για το διαχωρισμό του αγωνιστικού χώρου από τις κερκίδες. Τα γυμναστήρια στα σχολεία είναι όλα καλοσυντηρημένα. Τα 5x5 στην οδό Δενδροποτάμου συμπεριλαμβάνονται στο υπό δημοπράτηση έργο της ανάπλασης (3,5 εκ. ευρώ μέσω ΕΣΠΑ).


Αποστέλλουμε το πρόγραμμα των επόμενων πολιτιστικών, 2-7 Σεπτεμβρίου 2012 (ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ).

Οι πολίτες, λόγω της μικρής απόστασης, πηγαίνουν στις εκδηλώσεις που γίνονται είτε στου Αμπελόκηπους, είτε στη Μενεμένη.

Ο κ. Κυριλλίδης αυτά τα γνωρίζει ή θα έπρεπε να τα γνωρίζει. Όμως είναι προφανές ότι ακολουθεί … τον κατήφορο της αναλήθειας, της στείρας αντιπολίτευσης, της διαίρεσης των τοπικών κοινωνιών και του λαϊκισμού. «Χαίρε ότι εμαράνθησαν οι των λόγων ποιηταί»!

ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2012

2-7 Σεπτεμβρίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ.Λάζαρος Κυρίζογλου και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρία Αποστολίδου σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ για τον ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΛΚΙΔΗ, την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 11.00 π.μ. στην Πλατεία Επταλόφου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ