2012-09-01 00:27:06
Φωτογραφία για O John Trabvolta και η 6χρόνη ερωτική σχέση με τον πιλότο του!
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για Διάσιμο ηθοποιό του Χόλιγουντ. Αυτή την φορά ΄τα νερά έρχεται να ταράξει ο πρώην πιλότος του γοητευτικού ηθοποιού John Travolta. Οι αποκαλύψεις σίγουρα σοκάρουν ιδιαίτερα τις θαυμάστριες του γνωστού ηθοποιού. Αυτές οι αποκαλύψεις έρχονται μετά τους δύο μασέρ που ισχυρίζονταν ότι παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά από τον ηθοποιό. Τώρα ο πρώην πιλότος του από την Καλιφόρνια μιλήσει εξάχρονη ερωτική σχέση που διατηρούσε με τον ηθοποιό.

Ο ίδιος λέει ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Φεβρουάριο του 1981 όταν εκείνος πήγε να ζητήσει δουλειά πιλότου .

Η σχέση τους ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου. «Ξέρω την ημερομηνία που ξεκίνησε η σχέση γιατί ακόμη έχω τα ημερολόγια και τα αρχεία» είπε ο 62χρονος πιλότος και πρόσθεσε ότι οι δυο τους πέταξαν στο Μοντερέι της Καλιφόρνια και μαζί απόλαυσαν ένα υπέροχο δείπνο πίνοντας γλυκό κρασί στο Κάρμεν. «Αισθάνθηκα ότι με φλέρταρε» είπε ο Gotterba. «Επιστρέφοντας από το εστιατόριο στο ξενοδοχείο, ο John μου είπε να μου κάνει μασάζ»


Ο πιλότος επισήμανε ότι περίμενε αυτήν την πρόσκληση και την αποδέχθηκε ώστε αργότερα να βρεθούν να κάνουν σεξ. «Ο John ήταν τρυφερός αλλά πολύ παθιασμένος. Την επόμενη ημέρα, με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του μου είπε ‘μου άρεσε πολύ χθες βράδυ’». Οι δυο τους απόλαυσαν ρομαντικά ταξίδια σε Χαβάη, Άμστερνταμ και Κένυα. «Μερικές φορές θα έφερνε γυναίκες μαζί τους ως προκάλυμμα, αλλά μου ζητούσε να πάω στη σουίτα του και περνάγαμε τις νύχτες μας μαζί. Αυτό ήταν το μικρό μας μυστικό» υπογράμμισε ο Gotterba. Ο ίδιος παρότρυνε τον ηθοποιό να κάνει σχέση με γυναίκα ώστε να την έχει ως βιτρίνα και τότε άρχισε να βγαίνει με την Brooke Shields: «Δεν υπήρχε χημεία μεταξύ τους. Χαμογελούσαν για τις κάμερες και όλοι νόμιζαν ότι είναι ζευγάρι».

Πάντως οι εκπρόσωποι του Travolta ανέφεραν ότι η ιστορία του πιλότου είναι αστεία.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ