2012-09-01 23:20:30
Φωτογραφία για Τα γνωστά κυκλώματα ...κολλάνε το έργο της κυβέρνησης στην ΕΡΤ !
Γράφει ο Νίκος Κούτρικας

Είναι αλήθεια... ότι στην ΕΡΤ ακόμα κάνουν κουμάντο ακόμα προς το παρόν τα γνωστά εσωτερικά κυκλώματα της ΕΡΤ που παρεμποδίζουν... το έργο της νέας διοίκησης και λυμαίνονται το μαγαζί τόσα χρόνια!

Τόσο... ο Υφυπουργός Επικρατείας Σίμος Κεδίκογλου όσο και ο Νίκος Σίμος και το νέο ΔΣ αντιμετωπίζουν τα γνωστά αδιέξοδα από... κάποιους οι οποίοι εμφανίζονται ως ρυθμιστές των νομικών υποθέσεων της ΕΡΤ αλλά και παρεμποδίζουν τη νέα διοίκηση να βγάλει νέο πρόγραμμα βγάζοντας προβλήματα όπως οι νέες συμβάσεις ΠΕΘ των συμβούλων ενώ οι διάφορες υποθέσεις αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τα καλά και συμφέροντα του κάθε ενός της ΕΡΤ!

Η διοίκηση...πρέπει να αποπέμψει όλους αυτούς που κολλάνε συμβάσεις για το νέο πρόγραμμα και πρέπει να ανοίξουν τα χέρια της διοίκησης και του Σίμου Κεδίκογλου για να προχωρήσουν οι αλλαγές Ο Γιώργος Κογιάννης ακόμα είναι κολλημένος στην καρέκλα του εξακολουθεί να μην παραιτείται παρά την μη αποδοχή του από τους περισσότερους δημοσιογράφους οι οποίοι απειλούν ακόμα και με λευκή απεργία!


Ο Υπουργός Επικρατείας κος Σταμάτης πρέπει να δώσει άμεσα το πράσινο φως για να ανέβουν στο ραδιομέγαρο και οι νέοι δημοσιογράφοι για να φτιαχτεί το νέο πρόγραμμα αφού αν δεν γίνουν αλλαγές είναι σίγουρο ότι η ΕΡΤ θα αποτελέσει αντικείμενο τριβών με την κοινωνία και την τρόικα!

Δεν είναι ανάγκη... να σταματήσουν οι συμβάσεις ΠΕΘ αφού βρίσκονται στην διάθεση του ΔΣ της ΕΡΤ με σκοπό το νέο πρόγραμμα...

Τα γνωστά πάντως εσωτερικά κυκλώματα κολλούν το έργο της διοίκησης αφού θέλουν να ελέγχουν την ΕΡΤ και προς το παρόν μόνο προβλήματα δημιουργούν στο έργο του Σίμου Κεδίκογλου και του Νίκου Σίμου που θέλουν αλλά παρεμποδίζονται έντεχνα και μεθοδικά μέχρι στιγμής αρκεί να αναφέρουμε ότι στο προηγούμενο ΔΣ της ΕΡΤ η σύμβαση για τη διανομή του δορυφορικού σήματος της ΕΡΤ αποτέλεσε το κύριο θέμα του συμβουλίου αφού κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν στο αρμόδιο νομικό τμήμα της ΕΡΤ!

Μήπως... η κυβέρνηση να λύσει τα χέρια του Νίκου Σίμου και του Σίμου Κεδίκογλου να προχωρήσουν άμεσα σε αλλαγές;

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα... και το νέο πρόγραμμα το Σεπτέμβριο πρέπει να είναι στον αέρα!

Ας δώσει το πράσινο φως ο Σταμάτης στο Κεδίκογλου να κάνει νέες συμβάσεις...διαφορετικά την ΕΡΤ και πάλι θα την διοικούν τα εσωτερικά κυκλώματα!!!

Ας προχωρήσουν επιτέλους ότι δεν λύνετε... κόβετε κύριοι της κυβέρνησης!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ