2012-09-01 23:20:29
Φωτογραφία για ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ (VIDEO)
Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Ομόνοια πραγματοποίησαν σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς και  ο  Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας.

Ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον υπουργό, περπάτησαν στην πλατεία και τους δρόμους της περιοχής και διαπίστωσαν από κοντά την βελτιωμένη μετά την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας.  Ο κ. Σαμαράς συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους, ενώ ήπιε καφέ με τον κ. Δένδια και με τους συνεργάτες του σε δυο καταστήματα της περιοχής.

Σύντομη συνομιλία είχαν και με τα μέλη κινητού συνεργείου του ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο βρισκόταν στην πλατεία της Ομόνοιας.

Κατά την επίσκεψή του ο Πρωθυπουργός είχε τον ακόλουθο διάλογο με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη:

Νίκος Δένδιας: ''Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να γίνουν ακόμα πολλά. Θα πάρει καιρό. Αλλά υπάρχει και μια δραματική βελτίωση την οποία είδατε κι εσείς. Ο κόσμος τα αναγνωρίζει. Σας χαιρετάει. Λέει ένα «ευχαριστώ». Λέει και τις αγωνίες του''.


Αντώνης Σαμαράς: ''Κοιτάξτε, εδώ κάποτε ήταν πολύβουη περιοχή της Αθήνας. Ένα διάστημα έγινε επίκεντρο παρανομιών και ανομίας. Τώρα πρέπει να παραδώσουμε την Αθήνα τόπο ασφαλή, γιατί δεν μπορεί να ζήσει ο Έλληνας διαφορετικά. Κι αυτό πρέπει να γίνει σε όλη την Ελλάδα. Προχωράμε και το έχεις πάει μέχρι στιγμής καλά. Πραγματικά, πρέπει να συνεχίσουμε. Ο κόσμος, τον είδες, το δέχεται, χαίρεται, αλλά πρέπει να γίνουν και άλλα πολλά''.

Νίκος Δένδιας:  Έχουμε και τη δική σας κάλυψη.

Αντώνης Σαμαράς: Χάρηκα τον κόσμο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α. Σαμαράς και  ο Ν. Δένδιας συνέχισαν την επίσκεψή τους και σε άλλα δρομάκια γύρω από την Ομόνοια, όπως στην οδό Σατωβριάνδου, όπου επίσης κάθισαν σε καφέ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ