2012-09-02 00:10:05
Φωτογραφία για Ζευγάρι Ελλήνων: Βοηθήστε μας να φύγουμε
Ειδικό ιστολόγιο δημιούργησε ένα ζευγάρι Ελλήνων το οποίο πήρε την απόφαση να μεταναστεύσει στο εξωτερικό καθώς δεν βρίσκει δουλειά στην χώρα μας. Σύμφωνα με το patrastimes, μέσω της ιστοσελίδας "Help Us Leave" (Βοηθήστε μας να φύγουμε) οι δύο νέοι πωλούν όλη την προίκα τους, από ηλεκτρικές συσκευές μέχρι... πίνακες και το air-condition του σπιτιού τους προκειμένου να μαζέψουν χρήματα και να κάνουν νέα αρχή.

Ολόκληρο το κείμενο τους που έχουν αναρτήσει στο ιστολόγιο

«Αγαπητοί αναγνώστες, είμαστε ο Π. και η Α.

Την κάνουμε για έξω παίδες! Το σκεφτόμασταν καιρό αλλά η χαριστική βολή ήρθε όταν ακούσαμε τη Ρίτσα Μπιζόγλη να λέει ότι η ανεργία έφτασε στο 23,1%. Κουραστήκαμε να είμαστε άνεργοι, να κυνηγάμε τα δεδουλευμένα μας, να επιβαρύνουμε τους γονείς.

Έλα μου όμως που έχουμε ένα ολόκληρο σπιτικό εδώ στην Αθήνα που δεν μπορούμε να πάρουμε μαζί μας! Γι αυτό «το πουλάμε το σπίτι», που λέει και το άσμα. Μέσα στο blog θα βρείτε τα προϊόντα, με το πότε αγοράστηκαν, από πού, αρχική τιμή και τελική. Εννοείται ότι οι τιμές είναι συζητήσιμες! Βοηθήστε μας να φύγουμε παιδιά!

Στις βαλίτσες μας θα πακετάρουμε μπόλικη υπομονή, θετική ενέργεια και αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά!», γράφουν παραθέτοντας το email και το τηλέφωνο με το οποίο μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μαζί τους.

Μάλιστα, κάποια αντικείμενα, κυρίως πίνακες ζωγραφικής έχουν ήδη πωληθεί.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ