2012-09-02 12:13:58
Φωτογραφία για ΑΝΤΙΤΣ : Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ
Στόχος του Ολυμπιακού είναι να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο, όπως δήλωσε ο Πέρο Άντιτς, τονίζοντας πως το μεγάλο όπλο της ομάδας του είναι οι ομοιογένεια των ερυθρόλευκων.

Η συνέντευξη του Πέρο Άντιτς στον «Πρωταθλητή»:

Mία σεζόν ξεκινάει για σένα και τον Ολυμπιακό. Προφανώς οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι, έτσι δεν είναι;

"Σίγουρα έτσι είναι. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και οι στόχοι παραμένουν μεγάλοι. Θέλουμε να πετύχουμε τα ίδια με πέρσι, αυτή είναι η δουλειά που έχουμε μπροστά μας, αλλά θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια, όπως άλλωστε κάναμε και πέρυσι".

Νιώθεις πως οι προσωπικές σου φιλοδοξίες είναι υψηλότερες παρά τις μεγάλες επιτυχίες την περασμένη σεζόν;

"Είναι οι ίδιες. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος έλεγα από την αρχή πως θα κοιτάξουμε βήμα βήμα να κερδίσουμε όποιος έρχεται μπροστά μας. Ποτέ δεν πρόκειται να παραιτηθούμε, πάντα θα προσπαθούμε για το καλύτερο και ελπίζω η πορεία μας να είναι αντίστοιχη με την περσινή".


Πιστεύεις και εσύ πως η ομοιογένεια της ομάδας που προέρχεται από το γεγονός ότι δεν επήλθαν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, θα αποτελέσει πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό έναντι των αντιπάλων του;

"Αυτό είναι βέβαιο. Μόνο καλό θα κάνει στον Ολυμπιακό. Νομίζω πως το καταλαβαίνουμε και από τον Παναθηναϊκό που για πολλά χρόνια κράτησε σχεδόν την ίδια ομάδα και είχε επιτυχίες. Ο Ολυμπιακός ήταν νεανικός πέρυσι και αυτό θα είναι το στυλ του και φέτος.

Προσθέσαμε δύο πάρα πολύ καλούς παίκτες που θα βοηθήσουν στο μέγιστο βαθμό το ροτέισον της ομάδας. Ας ελπίσουμε για το καλύτερο, τι άλλο; Nα βγάλουμε την περίοδο της προετοιμασίας αλλά και ολόκληρη την σεζόν χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς και έτσι θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για να πετύχουμε το καλύτερο".

Πολλοί λένε ότι ο Ολυμπιακός ως πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας μπαίνει πλέον ως φαβορί στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι κάτι που το νιώθεις; Σε βάζει σε μεγαλύτερη πίεση;

"Σίγουρα η πίεση θα είναι διαφορετικού επιπέδου συγκρινόμενη με αυτή που βιώσαμε τη χρονιά που μας πέρασε. Ξέρουμε όμως πως οι έμπειροι και νεαροί μας παίκτες θα παλέψουν σε κάθε δευτερόλεπτο, σε κάθε γωνιά του γηπέδου και αυτό κρατάει τούτη την ομάδα. Η καλή "χημεία" που αναπτύξαμε πέρυσι και διατηρείται φέτος".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ