2012-09-02 12:40:05
Φωτογραφία για ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΧΑΪΝΣ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
Στο πληθωρικό παιχνίδι του Κάιλ Χάινς και την ικανότητα του Αμεριακνού πάουερ φόργουορντ στο σκοράρισμα ποντάρει πολλά από τα αγωνισιτκά του πλάνα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, εν όψει της νέας απαιτητικής σεζόν.

Η αξιοποίηση των ψηλών και η έξυπνη διαχείρισή τους κατά τη διάρκεια των αγώνων θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που θέλει να επιφέρει στο παιχνίδι του πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο τενχικός των ερυθρόλευκων κατά την διάρκεια της προετοιμασίας που διεξάγεται στο Καρπενήσι έχει δείξει τρομερή έφεση στον συγκεκριμένο τομέα ποντάροντας πολλά στην πληθωρική παρουσία του Κάιλ Χάινς!

Ο 25χρονος Αμερικανός αποδείχθηκε «λίρα εκατό» για τον θρύλο και αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους συντελεστές της ξέφρενης πορείας των ερυθρόλευκων προς την κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Στις σκέψεις του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο Χάινς να αγωνιστεί σε αρκετά «κομμάτια» των επερχόμενων αναμετρήσεων του Ολυμπιακού στη θέση «4», λόγω της απίστευτης δεινότητάς του στο σκοράρισμα, αλλά και της ιανότητάς του να διεισδύει και να δημιουργεί ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ