2012-09-02 13:57:03
Φωτογραφία για Αύριο η δίκη Κασιδιάρη
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης δικάζεται αύριο με την κατηγορία της επίθεσης σε μεταπτυχιακό φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007, λίγες μέρες πριν από τη Γιορτή Νεολαίας της Χρυσής Αυγής. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν σε συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η δίκη του Ηλία Κασιδιάρη επρόκειτο να γίνει στις 6 Ιουνίου στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ωστόσο διακόπηκε λόγω παρέλευσης ωραρίου. Παρόλα αυτά, η υπόθεση εκφωνήθηκε και έτσι ήταν να εκδικαστεί στις 11 Ιουνίου. Κάτι που δεν έγινε τελικά. Η νέα αναβολή είχε δοθεί λόγω κωλύματος στο πρόσωπο του συνηγόρου υπεράσπισης του κ. Κασιδιάρη, που με σχετικό έγγραφό του ενημέρωσε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων ότι βρίσκεται στο Ναύπλιο, όπου εκδικάζει άλλη υπόθεση κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση, στην οποία τον ενέπλεξαν αντιεξουσιαστές.

Ισχυρίζεται ότι απουσίαζε τότε στο εξωτερικό, ενώ σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Κασιδιάρης παρείχε το αυτοκίνητό του ως μέσο διαφυγής στους δράστες. Κατά τη διερεύνηση του περιστατικού, άλλωστε, η Αστυνομία από τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου βρήκε το γραφείο ενοικίασης οχημάτων στο οποίο ανήκε και διαπίστωσε ότι είχε ενοικιαστεί στο όνομα του υπεύθυνου Τύπου, σήμερα, της Χρυσής Αυγής.
enikos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ