2012-09-02 18:31:43
Φωτογραφία για Στο κελί 33...
Κύριοι Κύριοι Πολιτικοί είστε εκτός πραγματικότητας?

Τι προσπαθείτε να κάνετε, τους Έλληνες Προδότες ?

Οι Κατακτητές εκτός των Ούννων φέρθηκαν καλύτερα από ότι εσείς φέρεσθε στους συμπατριώτες σας ή σε συνδυασμό με τα τούρκικα σήριαλ αυτός είναι ο σκοπός σας, να πούμε στο τέλος καλύτερα αυτοί .Πιο καλά θα περνάμε; Αβαρίες, στρεβλώσεις, αγκυλώσεις της οικονομίας,180 ετών καταστροφές και θέλετε να φανείτε καλοί στους δυνάστες μας, σκοτώνοντας τους Έλληνες για ποιο σκοπό?

Τώρα έχουμε και δήμευση περιουσιών στους οφειλέτες του Δημοσίου. Ποιος φταίει που αδυνατούν να πληρώσουν; Οι ίδιοι πάντως δεν φταίνε. Μόνα τα τελευταία 3 χρόνια έχουν γίνει 18 αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Αφήσατε ατιμώρητους του ατιμώρητους τους Ιθύνοντες στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, κάμποσα τρις έχασε ο ελληνικός λαός. Κάνατε Ολυμπιακούς Αγώνες με πολλαπλάσιο κόστος από το πραγματικό.


Ο τότε υπουργός Εσωτερικών Παυλόπουλος έλεγε: Ευχαριστούμε τους μετανάστες.

 Εχθές ο Πρωθυπουργός με τον αρμόδιο υπουργό κ. Δένδια επισκέφθηκαν την Ομόνοια και έκαναν και βαρύγδουπες δηλώσεις. Και μετά 20 λεπτά ήταν πάλι Άβατο. Μας κοροϊδεύετε μπροστά στα μάτια μας!

 Ποίος είναι τελικά φοροφυγάς; Αυτός που τα δήλωσε όλα και αδυνατεί να πληρώσει ή αυτός που δεν δήλωσε τίποτα από τεράστια περιουσία και πλήρωσε ψίχουλα; Αυτοί που δεν κόβουν αποδείξεις να διωχθούν, από τους μη έχοντες το να τους βάλετε φυλακή είναι λύση; Πως μπορεί να λειτουργήσει στην Ελλάδα των κρατικών επεμβάσεων η νομοθεσία του ελεύθερου εμπορίου; Από τη Μεταπολίτευση η Βουλή νομοθετεί νέα και νέα φορονομοσχέδια(ληστρικές επιδρομές) πάντα για το καλό του λαού και του συνόλου. Κανένας ελεύθερος επαγγελματίας ή μικρομεσαίος έμπορος δεν γνωρίζει τι του ξημερώνει. Οι Γερμανοί εκμαύλιζαν και δωροδοκούσαν για να παίρνουν εργολαβίες και αντί να απαιτήσετε χρήματα από του έμπορους της ελπίδας, να δημεύσετε περιουσίες των προδοτών ζητάτε να τα αποπληρώσουν οι Έλληνες πολίτες, που χωρίς να έχουν συμμετέχει στα γεγονότα φταίνε.

Ο χρήστης φταίει μόνο ή και ο έμπορος ναρκωτικών; Πάντως ο ελληνικός λαός δεν ήταν τίποτε από τα δύο. Ήδη μεταξύ του κόσμου όταν λες τι ψήφισες, τι θα ψηφίσεις, το σλόγκαν είναι: Έλα μωρέ, συμμορίτες είναι όλοι.

Φυλακή για όσους δεν πληρώνουν την εφορία!

Σύμφωνα με το “Βήμα” το υπουργείο Δικαιοσύνης σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών και προβλέπει φυλάκιση για όσους δεν πληρώνουν τα ... χρωστούμενα στο κράτος. Οι φοροφυγάδες που συλλαμβάνονται θα πρέπει να πληρώνουν άμεσα μέρος των οφειλών. Σε διαφορετική περίπτωση θα οδηγούνται στη φυλακή. Αυτό καθώς μόνο φέτος είναι εκατοντάδες οι συλλήψεις για φοροδιαφυγή και χρέη προς το Δημόσιο, ωστόσο τα έσοδα που μπήκαν στα ταμεία του κράτους είναι ελάχιστα. Πλέον θα πρέπει πριν την εκδίκαση της υπόθεσης ο κάθε υπόχρεος να καταβάλει μέρος των οφειλών για να μείνει εκτός φυλακής.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ