2012-09-02 18:28:17
Φωτογραφία για Ανειλημμένες υποχρεώσεις κρατούν τον Χρυσοχοϊδη μακριά από τις εκδηλώσεις της 3ης Σεπτέμβρη
Από το Έθνος

Δεν θα παρευρεθεί στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτεμβρίου ο τέως υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης όπως ανακοίνωσε σε σχετικό μήνυμά του για την 38η επέτειο της ίδρυσης του Κινήματος.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης επικαλείται ανειλημμένες υποχρεώσεις εκτός Αθηνών για..

...την απουσία του και στο μήνυμά του σημειώνει:

«Τα αιτήματα για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική απελευθέρωση παραμένουν επίκαιρα ιδιαίτερα στο πλαίσιο του μεγάλου αγώνα που δίνουμε όλοι οι Έλληνες για να υπερβούμε την κρίση και να οικοδομήσουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Στις κρίσιμες στιγμές που διανύει ο τόπος είναι ανάγκη, σε κλίμα εθνικής ενότητας και ομοψυχίας, να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για να συνδέσουμε εκ νέου τις διαχρονικές μας αξίες με την σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Με την ευκαιρία της εκδήλωσης για την 38η επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου, θα ήθελα να απευθύνω θερμό χαιρετισμό. Δυστυχώς όμως, όπως ενημέρωσα και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών μου εκτός Αθηνών».


Σχόλιο Παραπολιτικής: Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να πρωτοπορεί. Μια μέρα πριν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος ανακοινώνει ότι δεν θα παρευρεθεί στα...γενέθλια του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια του οποίου ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ανακοινώσει διάφορα περί "Ανασύστασης".

Δεν θα είναι ο μόνος απών. Πιθανότατα δεν θα εμφανιστούν ούτε οι Γιώργος Παπανδρέου, Κώστας Σημίτης, Aνδρέας Λοβέρδος και Γιάννης Ραγκούσης. Βαγγέλης μόνος ψάχνει...
Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ