2012-09-02 18:27:02
Φωτογραφία για Πώς θα χάσετε τα κιλά του καλοκαιριού
Διατροφικές συμβουλές για γρήγορη απώλεια βάρους Μάθε τώρα επτά τρόπους για να χάσεις εύκολα και άμεσα τα παραπανίσια κιλά του καλοκαιριού.

Ελάττωσε το ψωμί

Μπορείς να γλιτώσεις μέχρι και 160 θερμίδες αν αποφασίσεις να τυλίξεις το σάντουιτς σε φύλλο μαρουλιού αντί για ψωμί! Και αυτή είναι μία συμβουλή από το David Kirsch ο οποίος φροντίζει τη σιλουέτα της Anne Hathaway.

Δοκίμασε νέα ζυμαρικά

Αντικατέστησε τα κλασικά λευκά ζυμαρικά με ζυμαρικά ολικής άλεσης όπως προτείνει η διατροφολόγος Cheryl Forberg. Με αυτό τον τρόπο μειώνεις θερμίδες και προσλαμβάνεις περισσότερες ίνες.

Δοκίμασε έξυπνα ποτά

Κατανάλωσε νερό με λεμόνι το οποίο λειτουργεί ιδανικά ως λιποδιαλύτης και κόβει την όρεξη όπως λέει η δρ. Linsey Duncan σύμβουλος της Demi Moore.

Κάνε αντικατάσταση

Όταν μαγειρεύεις βραστό κατσαρόλας μπορείς να αντικαταστήσεις τη μισή ποσότητα του βοδινού με μία ίση ποσότητα από ψιλοκομμένα μανιτάρια, κάτι που προτείνει η διατροφολόγος Ellie Krieger.


Πρωινό για επαγγελματίες

Ξέχνα το κλασικό πρωινό και δοκίμασε ένα πρωινό πλούσιο σε φυτικές ίνες και ξηρούς καρπούς το οποίο θα σε γεμίσει ενέργεια για το υπόλοιπο της μέρας.

Δοκίμασε μη λιπαρά σνακ

Έχεις όρεξη για ένα γρήγορο σνακ; Μπορείς να δοκιμάσεις σνακ ολικής άλεσης, ανάλατα ή με ξύδι.

Βραδινές λιγούρες

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να φας κάτι το βράδυ; Δοκίμασε τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά. Και θα σου κόψει την όρεξη και χάρη στις πρωτεΐνες που περιλαμβάνει θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς.
myself.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ