2012-09-02 18:45:04
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Αυτές είναι οι stars με το πιο sexy style!
Τις stars με την πιο sexy εμφάνιση ψάξαμε και σας βρήκαμε Η καθεμία έχει ξεχωρίσει για το προσωπικό της style, αλλά κοινή συνισταμένη είναι πως όλες τους αποτελούν από τα πιο sexy fashion icons!

Ξεκινάμε με την Miranda Kerr. Η σύζυγος του Orlando Bloom και μοντέλο της «Victoria’s Secret», εκτός από θεά, είναι από τις πιο άψογα ντυμένες celebrities, με το style της να χαρακτηρίζεται πολύ sexy και συνάμα κομψό. Θανατηφόρος συνδυασμός!

Από τις πιο hot στιλιστικές παρουσίες και η Sofia Vergara, που ξέρει πώς να τονίζει τις χυμώδεις καμπύλες της, επιλέγοντας τα κατάλληλα ρούχα.

Και sexy, και hot και mama, η Halle Berry, εκτός από κορμάρα, διαθέτει και άψογο γούστο, επιλέγοντας ρούχα που ταιριάζουν απόλυτα στο σωματότυπο της.

Τι να λέμε τώρα για την Blake Lively, που ντύνεται εξίσου άψογα και εκτός «Gossip Girl», με την τελευταία λέξη της μόδας.

Sexy και στιλάτη όμως, είναι και η Kate Beckinsale, με τις επιλογές της να μένουν αξέχαστες στον ανδρικό –και όχι μόνο- πληθυσμό.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και η Jessica Alba, που ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας, με ρούχα που τονίζουν τις καμπύλες της.

Από τις πιο sexy παρουσίες, και αυτή της Minka Kelly.

Τα λόγια είναι περιττά για την Rosie Huntington, που εκτός από κορμάρα και άψογο πρόσωπο, διαθέτει και ιδιαίτερη αίσθηση του γούστου στα ρούχα.

Και η Rihanna το ίδιο, αφού μπορεί καμιά φορά να μας «τα χαλάει» με υπερβολικά sexy και γυμνές εμφανίσεις, αλλά κατά τ΄ άλλα, διαθέτει ένα από τα ωραιότερα και φυσικά πιο sexy styles της showbiz.

Ούτε όμως η Mila Kunis θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα, αφού ξέρει καλά πώς να τονίζει το σώμα της.

Το ίδιο και η Bar Rafaeli, με τις εμφανίσεις της να κόβουν την ανάσα.

Συνεχίζουμε με την Jennifer Aniston, η οποία στα 43 της, είναι από τις πιο «καυτές» stars του Hollywood, με ακόμη πιο καυτό style.

Πολύ sexy όμως και η Scarlett Johansson, που ξέρει καλά όταν ντύνεται πώς ν΄αναδεικνύει τα πλούσια κάλλη της.

Τέλος, από τις πιο chic και sexy παρουσίες, είναι αυτή της Gwyneth Paltrow, η οποία κατά καιρούς μας έχει αφήσει άφωνους με τις προκλητικές στιλιστικές της επιλογές.
star.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ