2012-09-02 20:20:00
Φωτογραφία για Μεταγραφές τον Γενάρη
Μεταγραφικές κινήσεις τη χειμερινή περίοδο που θα ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ του ΠΑΟΚ έχει υποσχεθεί σύμφωνα με ρωσικό δημοσίευμα ο ομογενής επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης.

Είναι γεγονός πως μετά τον αποκλεισμό από τη Ραπίντ Βιέννης με 3-0 στα play off του Europa League υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ρωσικής ιστοσελίδας, «sports.ru» ο Ιβάν Σαββίδης θα επενδύσει χρήματα τον χειμώνα για να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Δώνη, προκειμένου το μέλλον να είναι ευοίωνο για την ομάδα της Τούμπας.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, σε θέμα της για τις επιδόσεις των τριών ελληνικών ομάδων που συμμετείχαν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις η ιστοσελίδα, «sports.ru» κάνει ειδική αναφορά στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πώς «οι οπαδοί του παρά τον αποκλεισμό από το Europa League είναι αισιόδοξοι για το μέλλον».

Και αναλύοντας τους λόγους της αισιοδοξίας αναφέρει: «Ο επιχειρηματίας από τη Ρωσία, με ελληνικές ρίζες, Ιβάν Σαββίδης υπόσχεται να ενισχύσει την ομάδα τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο».

πηγή: sentagoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Να γελάσουμε και λίγο...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Να γελάσουμε και λίγο...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ