2012-09-02 20:58:25
Φωτογραφία για ''Κόλλησαν'' στο 0 Άρης και ΟΦΗ
Άρης και ΟΦΗ μοιράστηκαν τις εντυπώσεις στην μεταξύ τους αναμέτρηση στο "Κλεάνθης Βικελίδης" η οποία έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0). Έχασε πολλές ευκαιρίες ο Άρης. Δοκάρι ο ΟΦΗ με τον Κουτσιανικούλη

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το ματς του Άρη με τον ΟΦΗ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Οι δύο ομάδες που πήραν από έναν βαθμό, μοιράστηκαν τις εντυπώσεις στα δύο ημίχρονα με τους φιλοξενούμενους να έχουν και δοκάρι με τον Κουτσιανικούλη. Στα αξιοσημείωτα ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν σκοράρει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερος από τον ΟΦΗ. Είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Από την άλλη ο ΟΦΗ έπαιξε κυρίως αμυντικά και για να πάει στα αποδυτήρια χωρίς να δεχθεί γκολ κάτι που το κατάφερε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά ισορρόπησε την αναμέτρηση και είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει γκολ, αλλά από το σουτ του Κουτσιανικούλη η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Από την άλλη ο Άρης είχε και πάλι ευκαιρίες, αλλά έδειξε πως έχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.


Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Διαιτητής/Βοηθοί: Καλογερόπουλος (Αθηνών)/ Γκάγκας (Λάρισας), Σίπκας (Πέλλας).

Άρης (Κατσαβάκης): Διούδης, Γιαννίτσης (57' Σουνάς), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Καπετάνος, Γιαννιώτας, Νταμαρλής (72' Μαργαρίτης), Ψυχογιός, Κοέλιο (62' Γκέσιος).

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης, Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Ζορμπάς (87' Ζαχαράκης), Κουτσιανικούλης (85' Λαμπρόπουλος), Παπάζογλου, Βάντο, Σόουζα, Σίσιτς (92' Καπουράνης).

Κίτρινες κάρτες: Νταμαρλής (24', Άρης), Γκέσιος (81', Άρης), Ψυχογιός (89', Άρης)-Βερόν (8', ΟΦΗ), Βάντο (44', ΟΦΗ), Μπανούσης (66', ΟΦΗ)

Σκόρερ: -

Είχε τις ευκαιρίες ο Άρης

Ο Άρης ήταν πολύ καλύτερος από τον ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε για να σημειώσει κάποιο τέρμα.

Η πρώτη φάση στην αναμέτρηση ήταν για τον ΟΦΗ, όταν στο 9ο λεπτό ο Κουτσιανικούλης έκανε μια κεφαλιά, αλλά ήταν αδύναμη και δεν δημιούργησε πρόβλημα στον Διούδη.

Ο Άρης απάντησε στο 14', όταν ο Τριανταφυλλάκος προσπάθησε να μπει στη φάση μετά από παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά, με τον Γουναρίδη να προλαβαίνει την μπάλα και να κερδίζει και φάουλ.

Στο 26', ο Καζναφέρης δοκίμασε ένα σουτ αλλά ήταν άστοχο, ενώ δύο λεπτά αργότερα (28') οι "κίτρινοι" έχασαν διπλή ευκαιρία.

Αρχικά ο Καπετάνος μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ με τον Παπάζογλου να διώχνει την μπάλα. Αυτή έφτασε στον Γιαννιώτα που από τα δεξιά έκανε τη σέντρα ο Καπετάνος έπιασε την κεφαλιά στέλοντας την μπάλα άουτ.

Ο Άρης συνέχισε να πιέζει και στο 32' από το σουτ του Καζναφέρη, ο Γουναρίδης μπλόκαρε την μπάλα, ενώ ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έκανε το ίδιο και στο 39'΄στο σουτ του Νταμαρλή.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με δύο ακόμη φάσεις για τον Άρη. Στο 40' ο Γουναρίδης μπλόκαρε την μπάλα στο σουτ του Γιαννιώτα, ενώ στο 45' από το σουτ του Καπετάνου η μπάλα έφυγε άουτ.

Ισορρόπησε ο ΟΦΗ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα και ισορρόπησε την αναμέτρηση. Μάλιστα είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ.

Στο 49' ο Παπάζογλου έκανε την κεφαλιά με τον Διούδη να πέφτει εντυπωσιακά και να διώχνει την μπάλα, ενώ στο 57' ο Κουτσιανικούλης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα κόντραρε στο Ψυχογιό και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Άρη.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 63', όταν ο Γκέσιος έκανε μια προσωπική ενέργεια, αλλά το σουτ που δοκίμασε δεν ήταν καλό και ο Γουναρίδης μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 70' ο ΟΦΗ προσπάθησε να κάνει κάτι με τον Παπάζογλου ο οποίος πιεζόμενος έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα (72') από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καπετάνου, ο Γουναρίδης έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 74' ο Σουνάς δοκίμασε ένα σουτ για τον Άρη με την μπάλα να φεύγει άουτ και στο 80' ο Γιαννιώτας σούταρε με την μπάλα να κοντράρει στον Μονιάκη και να φεύγει κόρνερ.

Επτά λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Γιαννιώτας και πάλι έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Γουναρίδη να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 86' ο Μπανούσης βρήκε χώρο έξω από την μεγάλη περιοχή του Άρη έκανε και το σουτ με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διούδη.

Στα τελευταία λεπτά τις αναμέτρησης ο Άρης πίεσε για να φτάσει σε ένα τέρμα, αλλά η αμυντική γραμμή του ΟΦΗ ήταν καλά οργανωμένη με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα και τις δύο ομάδες να πάρουν από έναν βαθμό, χωρίς να έχουν πετύχει ακόμη γκολ στο πρωτάθλημα.

MVP της αναμέτρησης

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο Στέφανος Γουναρίδης. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει το έκανε, ήταν σταθερός και προσηλωμένος σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Αδύναμος κρίκος

Τόσο ο Άρης, όσο και ο ΟΦΗ έδειξαν πως έχουν μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Οι δύο ομάδες είχαν καλό ρυθμό, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά στην τελική προσπάθεια δεν ήταν αυτοί που έπρεπε και έτσι πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Για δεύτερη αγωνιστική Άρης και ΟΦΗ έμειναν μακριά από το γκολ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ