2012-09-02 22:10:12
Φωτογραφία για Η Παπαχρήστου χώρισε και πλέον φουντώνουν οι φήμες πως είναι ζευγάρι με τον Κασιδιάρη!
"Η Βούλα έχει κάνει τις επιλογές της κι εγώ έχω πολλή δουλειά και προετοιμασία για τους αγώνες μου" φέρεται να λέει ο... πρωταθλητής του kick boxing, Λευτέρης Χαχαμίδης, πρώην αρραβωνιαστικός της Βούλας Παπαχρήστου, σε όλους όσοι τον ρωτούν γαι το τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο μήνα σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση της αθλήτριας του τριπλούν και του εκπρόσωπου Τύπου και βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη δεν λέει να κοπάσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" η σχέση της Παπαχρήστου και του Χαχαμίδη τελείωσε πριν από περίπου ένα μήνα και μάλλον επεισοδιακά. Όσα ακολούθησαν της άτυχης ανάρτησής της στο twitter δεν βοήθησαν τη σχέση τους, η οποία φαίνεται ότι ήταν έτσι κι αλλιώς καταδικασμένη να τελειώσει.

Η δημοσιογράφος Λίνα Στάμου περιγράφει στο ρεπορτάζ της ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τις διακοπές του Ηλία Κασιδιάρη και της Βούλας Παπαχρήστου, το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου, στη Μάνη, στο χωριό Άγιος Κυπριανός: "΄Ηταν μεγάλη και κεφάτη η παρέα που έφτασε στην ταβέρνα του χωριού. Ο γενικός γραματέας τηε Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκος, τέσσερις ακόμα άντρες του κόμματος και ο Μανιάτης Ηλίας Κασιδιάρης. Μαζί τους η εντυπωσιακή ξανθιά πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου".


Σύμφωνα με τα γραφόμενα η Παπαχρήστου έχει καλές σχέσεις με όλη την οικογένεια Κασιδιάρη αφού πρόσφατα την είδαν να τρώει σε ταβέρνα στο Ίλιον με τον Αλέξη Κασιδιάρη, αδελφό του βουλευτή. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Αλέξης Κασιδιάρης έχει επισκεφθεί και το πατρικό σπίτι της Παπαχρήστου στο Μενίδι, εκεί όπου μένει μετά τον χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ