2012-09-03 00:34:17
Φωτογραφία για gianlucadimarzio.com : ΙΝΤΡΙΓΚΑΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΝ ΝΤΕΛ ΠΙΕΡΟ!
Μάνατζερ στο Τορίνο υποστηρίζουν πως ο Ντελ Πιέρο σκέφτεται πρόταση από την Ελλάδα και μάλιστα τον... ιντριγκάρει!

Τα μεταγραφικά ιταλικά παραμύθια περί Ολυμπιακού και Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο φαίνεται ότι ιντριγκάρουν περισσότερο τους γείτονες που εξακολουθούν να βάζουν τον παίκτη στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Λέγεται λοιπόν ότι ο μέχρι πρότινος σούπερ σταρ της Γιουβέντους... «μελετάει μια πρόταση που του έχει γίνει από την Ελλάδα», ενώ παράλληλα έχει στη διάθεσή του προσφορές και από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά και μια προσφορά από τη μακρινή Αυστραλία.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντ Μάρτσο, ειδικός στην Ιταλία στα μεταγραφικά, έγραψε στο επίσημο site που διαθέτει στο Ιντερνετ, "gianlucadimarzio.com", για τον Ντελ Πιέρο και τον Ολυμπιακό Ο τίτλος του ήταν: «Τέσσερις υποθέσεις για τον Ντελ Πιέρο, τα τελευταία νέα».

Το δημοσίευμα τόνιζε τα εξής: «Το μέλλον είναι τώρα
. Ο Αλεξ Ντελ Πιέρο πρέπει να διαλέξει. Αυτή την ώρα έχει τέσσερις λύσεις για το μέλλον του. Υπάρχει η Σίδνεϊ, έτοιμη να του προσφέρει ένα πρότζεκτ, το οποίο πηγαίνει και πέρα από τη συζήτηση για ποδόσφαιρο: ο Ντελ Πιέρο θα μπορούσε να γίνει ένα σύμβολο των σπορ για να δώσει ώθηση στο ποδόσφαιρο στην Αυστραλία, όπως είχε γίνει με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στο MLS. Ιθύνοντες της Σίδνεϊ είναι έτοιμοι για μια συνάντηση τις επόμενες μέρες. Υπάρχει η Σαουθάμπτον που θέλει να τον κλείσει αύριο για την Πρέμιερ Λιγκ. Και επίσης υπάρχουν δύο εντυπωσιακές υποθέσεις: η Μπράγκα και ο Ολυμπιακός, δύο ομάδες που μετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικά η ελληνική πρόταση ιντριγκάρει τον Ντελ Πιέρο. Υπάρχουν άλλες δύο η τρεις μέρες, ο Αλεξ Ντελ Πιέρο έχει φτάσει στην επιλογή».

Να θυμίσουμε ότι μέχρι το πρωί της Δευτέρας ο Ολυμπιακός πρέπει να δηλώσει τη λίστα με τους 25 παίκτες που θα μετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε καιτα σενάρια θα σταματήσουν...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ