2012-09-03 01:55:44
Φωτογραφία για ΗΡΘΕ ΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ ΜΑΓΙΑΡΑΤΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Από το πρωί της Δευτέρας θα τεθεί και τυπικά στη διάθεση του Θοδωρή Βλάχου ο Μπλάι Μάγιαρατς. Ο Ισπανός περιφερειακός έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στην Ελλάδα και στην αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος» ήταν ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Άκης Λογοθέτης, για να τον υποδεχθεί.

Ο Μάγιαρατς όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", εξεπλάγη, διότι αντίκρισε και αρκετούς δημοσιογράφους και για αυτό ομολόγησε ότι δεν περίμενε τέτοια υποδοχή.

Ο Ισπανός περιφερειακός θα πάει στα Βοτσαλάκια, όπου ξεκινάει προπονήσεις ο Ολυμπιακός, για να γνωρίσει τους συμπαίκτες του και μάλιστα έδειξε ενήμερος για τη νέα του ομάδα και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει φανατικούς οπαδούς, αφού όπως είπε... «κάποιος μου το είπε».

Για τον 24χρονο Ισπανό δεξιό εξτρέμ η περιπέτεια που ξεκινά προήλθε κατόπιν ώριμης σκέψεως... «Διάλεξα τον Ολυμπιακό, ήταν η καλύτερη προσφορά. Είναι καλό το πρωτάθλημα εδώ, θα παίξω και στο Champions League και νομίζω ότι είναι καλή ομάδα και καλή ευκαιρία για μένα», τόνισε εξαρχής ο Μάγιαρακ, ο οποίος δεν δίστασε να βάλει ψηλά τον πήχη σε ό,τι αφορά και το θέμα της Ευρώπης.


«Νομίζω ότι έχουμε τις προοπτικές, με τις αλλαγές που έχουν γίνει, να κάνουμε ευρωπαϊκή πορεία», ισχυρίστηκε, αλλά διευκρίνισε:

«Πρώτος στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με παράδοση, η πιο σημαντική ομάδα στη χώρα και ελπίζω να κατακτήσω πολλά πρωταθλήματα εδώ».

Όσον αφορά στο από ποιον πήρε πληροφορίες για τον Ολυμπιακό, ο Μάγιαρατς τόνισε: «Μίλησα με τον Τζον Κότεριλ και πήρα πληροφορίες. Μου είπε ότι η κατάσταση εδώ είναι ομαλή, ότι είναι άνθρωποι πολύ φιλικοί και αξιαγάπητοι, ότι είναι καλό το πρωτάθλημα και καλή η ευκαιρία. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες μίλησα με τον Φουντούλη, ήπιαμε ένα καφέ, συζητήσαμε για την ομάδα. Εκτός από τον Φουντούλη, ξέρω τον Δελακά και τον Δεληγιάννη. Μιλήσαμε στο Πορτουγκαλέτε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Όσον αφορά στην παράδοση του Ολυμπιακού να έχει Ισπανούς και ισπανόφωνους ποδοσφαιριστές, έδειξε επίσης ότι γνωρίζει πράγματα: «Δεν ξέρω ποιος παίζει τώρα, αλλά ήταν ο Ριέρα». Αναφέρθηκε και το όνομα του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Μάγιαρατς θα ζήσει σε ένα σπίτι στη Μαρίνα Ζέας, τονίζοντας ότι θα τον επισκέπτεται η φίλη του.

Ο Ολυμπιακός βάζει στις τάξεις του έναν πολύ ποιοτικό αριστερόχειρα παίκτη και τις βάσεις να επιστρέψει στην κορυφή. Ο Θοδωρής Βλάχος θα έχει τη Δευτέρα μαζί του, για πρώτη φορά φέτος, όλους τους παίκτες του.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μελαχρινή αμαρτία! (pics)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μελαχρινή αμαρτία! (pics)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ