2012-09-03 01:36:58
Φωτογραφία για Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ
Ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός στην πρεμιέρα στο "σπίτι" του μπροστά στο απαιτητικό κοινό του και με... σβηστές σχεδόν τις μηχανές, οι ερυθρόλευκοι έφτασαν σε ένα εύκολο 4-0.

Σε χαμηλό ρυθμό κύλησε το παιχνίδι αλλά με καλές ατομικές προσπάθειες, οι ερυθρόλευκοι στηρίχτηκαν στον Ιμπαγάσα, στις εξάρσεις του Αμπντούν και στη διαρκή κίνηση του Μασάντο, δείχνοντας πως σαν ομάδα θέλει αρκετή δουλειά ακόμα για να φτάσει στα υψηλά στάνταρ που απαιτεί η συμμετοχή με αξιώσεις στο Champions League.

Ας δούμε τι έκανε ο κάθε ερυθρόλευκος ξεχωριστά:

Κάρολ: Δεν αντιμετώπισε πρόβληματα και δεν ανησύχησε, αφού ο Λεβαδειακός δεν απείλησε στην επίθεση. Όποτε χρειάστηκε όμως οι κινήσεις του, όπως και οι επιλογές του ήταν σωστές.

Τοροσίδης: Ανασταλτικά έκανε κάποια βιαστικά λάθη, ενώ στην επίθεση όποτε του δινόταν η ευκαιρία ανέβαινε, δοκιμάζοντας ορισμένα σουτ και βγάζοντας κάποιες σέντρες, χωρίς πάντως να εντυπωσιάσει Παπάζογλου: Καλή εμφάνιση, αν και κάπως νευρική λόγω άγχους, καθώς όποτε χρειάστηκε οι επεμβάσεις του ήταν σωστές, χωρίς πάντως να απειληθεί ιδιαίτερα, όπως και όλη η άμυνα.


Σιόβας: Εκτός από το γκολ είχε συμμετοχή στην επίθεση στις στημένες φάσεις. Στο πρώτο μέρος έκανε λαθάκια, αλλά προσπαθούσε έστω και με φάουλ να τα διρθώσει.

Xoλέμπας: Ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, αλλά δεν βγήκε ιδιαίτερα στην επίθεση. Έκανε κάποιες κούρσες από τα άκρα, αλλά συγκρατημένα...

Μοντέστο: Μεστή και ουσιαστική εμφάνιση, προσηλωμένος στα καθήκοντα του, χωρίς εξάρσεις.

Μανιάτης: Έτρεξε όπως πάντα πολύ στο γήπεδο, κάλυψε χώρους και έμπαινε δυναμικά στις φάσεις. Όποτε του δινόταν η ευκαιρία ανέβαινε και στην επίθεση και ευτύχησε να πετύχει και το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό, το οποίο κυνηγούμε από την περσινή σεζόν!

Iμπαγάσα: Για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν δημιουργικός και έψαξε τους συμπαίκτες του μέσα στο γήπεδο. Μπορεί να μην έδωσε ασίστ, αλλά οργάνωσε ιδανικά το παιχνίδι των ερυθρόλευκων.

Μασάντο: Στα... άκρα, προσπαθεί, παλεύει, είναι σχετικά γρήγορος, ντριμπλέρ και με εμπνεύσεις, αλλά εκ φύσεως μεταφέρεται στον άξονα με τις κινήσεις του όταν έχει την μπάλα στα πόδια. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ελαφρώς η απόδοση του...

Αμπντούν: Δραστήριος και ορεξάτος με αρκετές κούρσες από τα άκρα και παρών στις περισσότερες αντεπιθέσεις της ομάδας. Έδωσε δύο ασίστ στους συμπαίκτες του και όταν πήρε θέση στα αριστερά ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοση του, δημιουργώντας πολλά ρήγματα στην άμυνα του Λεβαδειακού με τις εμπνεύσεις του.

Τζιμπούρ: "Παρών" στις περισσότερες τελικές προσπάθειες της ομάδας, όντας κίνδυνος-θάνατος μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού. Δείχνει σε πολύ κατάσταση, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Ουσιαστικός, ήρεμος και με αυτοπεποίθηση.

Φουστέρ: Μπήκε ως αλλαγή, στο γνωστό του πόστο, αλλά δεν πέρασε η μπάλα συχνά από τα πόδια του και δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. Ψάχνει τα πατήματά του...

Φετφατζίδης: Δεν έπαιξε για πολύ. Τοποθετήθηκε αριστερά στα άκρα, πήρε κάποιες πρωτοβουλίες και πραγματοποίησε ορισμένες ατομικές προσπάθειες, αλλά τίποτα παραπάνω.

Πάντελιτς: Είχε μικρό χρόνο συμμετοχής, δεν μπορεί να κριθεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ