2012-03-18 18:11:43
Φωτογραφία για Η ανεξέλεγκτη μεταναστευση αγάπη και ψωμί για όλους.
Κύριοι της αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ, υπάρχει μια ιστορία που λέει:

Μια καλή γυναίκα έβαζε στο παράθυρο της, φαγητό που της περίσσευε για να το τρώνε τα πουλιά.

Έτσι, στην αρχή ερχόταν στο παράθυρο μόνο τα δύο πουλιά που είχαν φωλιά στον δικό της κήπο.

Σιγά σιγά όμως άρχισαν να μαζεύονται περισσότερα πουλιά, έξω από το παράθυρο, αφού έβρισκαν εύκολα φαγητό ή άκουγαν ότι υπήρχε εύκολο φαγητό.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα τα πουλιά είχαν γίνει, χιλιάδες, έκαναν πολύ φασαρία έξω από το παράθυρο, τσακώνονταν μεταξύ τους την τροφή, κατουρούσαν τα μπαλκόνια, τον κήπο, τα ρούχα στο μπαλκόνι, και γενικά το σπίτι της καλής γυναίκας που ταΐζε τα αγαπημένα της πουλιά, είχε γίνει ένας βρόμικος στάβλος.

Μέσα σε λίγο χρόνο, οι γείτονες άρχισαν τα παράπονα και πλέον κανένας δεν μπορούσε να

την επισκεφτεί γιατί βρωμούσαν οι σκάλες από τα σκατά των πουλιών που κατουρούσαν ακόμη και στα κεφάλια των περαστικών.


Ακόμη και τα παιδιά της που ήταν παντρεμένα στην γειτονική πόλη, δεν την επισκέπτονταν συχνά, αλλά και όταν την επισκέπτονταν δεν έπαιρναν μαζί τους τα παιδιά τους λόγο του ότι δεν υπήρχαν πλέον καθαρά μπαλκόνια και κήπος για να παίξουν.

Όταν πλέον κατάλαβε η καλή γυναίκα, ότι την είχαν απαρνηθεί όλοι οι φίλοι της, αλλά και τα παιδιά της, άρχισε να ρωτάει το γιατί.

Έτσι, ρώτησε την παλιά της φίλη και συμμαθήτρια, αν και τα δικά της παιδιά και φίλοι την είχαν ξεχάσει.

Η φίλη της, της είπε το δικό της σπίτι είναι καθαρό, έχει πάντα τις πόρτες ανοικτές τον κήπο της τον έχει καθαρό για τα εγγόνια της, αλλά και ένα κομμάτι ψωμί που της περισσεύει, το δίνει στις δικιές της κότες.

Έτσι κατάλαβε η καλή γυναίκα που αγαπούσε τα πουλιά, ότι έπρεπε να διαλέξει τι να αγαπά, τα πουλιά, ή τους φίλους της την οικογένεια της και τις δικές της κότες.

Αυτό είναι η ανεξέλεγκτη μετανάστευση αγάπη και ψωμί όλους κύριοι της αριστεράς.

Πλέον πρέπει να επιλέξουμε, θέλουμε την Ελλάδα να την χαιρόμαστε εμείς, τα παιδιά μας, οι φίλοι μας οι τουρίστες μας και οι δικοί μας προσκεκλημένοι, ή την θέλουμε όπως το σπίτι της καλής γυναίκας όταν αγαπούσε τα πουλιά;

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

 http://olympia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ