2012-03-18 18:11:03
Φωτογραφία για Εκτός από τους άνεργους υπάρχουν και 500.000 απλήρωτοι εργαζόμενοι
Την ίδια ώρα που το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ προβλέπει ότι το 2012 θα είναι ακόμη πιο ζοφερό καθώς οι άνεργοι θα φτάσουν το 1.3 εκατομμύρια αυτό το οποίο καθιστά την κατάσταση απολύτως εκρηκτική είναι το γεγονός ότι ταυτοχρόνως αυξάνεται και ο αριθμός των υπαλλήλων που είναι απλήρωτοι και εγκλωβισμένοι Συνολικά εκτιμάται ότι σε περίπου 500.000 εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα τους οφείλονται μισθοί που ξεκινούν από τον ένα μήνα και φτάνουν τους πέντε ή και παραπάνω. Μαζί με όσους βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας και σε διαθεσιμότητα συμπληρώνουν ένα εφιαλτικό παζλ που δεν προοιωνίζεται τίποτε καλό για την ελληνική οικονομία.

Τα ποσοστά που καταγράφονται από την ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν ότι η αύξηση της ανεργίας είναι μεγάλη και ότι καταγράφεται σε όλη τη χώρα αδιακρίτως.

Την ίδια ώρα αυξάνονται και τα αιτήματα για την παροχή βιβλιαρίων απορίας ακόμη και από νέους ανθρώπους μεταξύ 30 και 40 ετών. Κι αυτό γίνεται προκειμένου να εξασφαλιστεί δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στα δημόσια νοσοκομεία.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιατί ΔΕΝ ψηφίζω...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιατί ΔΕΝ ψηφίζω...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ