2012-09-03 06:56:02
Φωτογραφία για Ζάκυνθος: Η σπείρα που έχει... αδυναμία στα χρηματοκιβώτια
«Πονοκέφαλο» έχει προκαλέσει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ζακύνθου η δράση σπείρας που χτυπά γραφεία εταιρειών με στόχο κυρίως τα χρηματοκιβώτια! Στις δυο προηγούμενες διαρρήξεις που έκαναν οι κακοποιοί, δεν βρήκαν σημαντικά ποσά για να κλέψουν. Όμως, η τελευταία τους προσπάθεια απέφερε πλούσια λεία! Οι δράστες διέρρηξαν την πλαϊνή είσοδο ενός τουριστικού γραφείου που βρίσκεται στην περιοχή του Αεροδρομίου και «σήκωσαν» ένα μικρού μεγέθους χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε περίπου 25.000 ευρώ! Προφανώς το φόρτωσαν σε όχημα που είχαν μαζί τους και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος, όπως γράφει το protothema.gr.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, η μέθοδος που χρησιμοποίησαν για να εισβάλλουν στο γραφείο δείχνει πως είναι οι ίδιοι που εισέβαλαν την περασμένη Πέμπτη σε ένα κτίριο στην παραλιακή λεωφόρο της Ζακύνθου.

Εκεί, όπως έχει γράψει το thebest.gr διέρρηξαν τα γραφεία της Κοινοπραξίας των πλοίων όπου δεν βρήκαν παρά μερικά κέρματα, αλλά και τα γραφεία μιας ναυτιλιακής εταιρείας όπου αποπειράθηκαν να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο χωρίς να τα καταφέρουν.
thebest.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ