2012-09-03 12:42:54
Φωτογραφία για «ΠΟΡΤΑ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ... ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ!
Παρόλο που οι άνθρωποι της ΛιάοΝινγκ είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στην μεταγραφή του Αϊλούν Γκούο στον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "superbasket.gr", η απάντηση για την παραχώρηση του ταλαντούχου Κινέζου γκαρντ ήταν τελικά αρνητική!

Η ΛιάοΝινγκ -σύμφωνα με κινέζικα ΜΜΕ- έκρινε ότι η προσφορά του "Τριφυλλιού" για την παραχώρηση του Γκούο δεν ήταν ικανοποιητική και -παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει- οι ιθύνοντες αποφάσισαν να απορρίψουν την πρόταση, απαντώντας αρνητικά στους "πράσινους"!

Οι Κινέζοι λοιπόν μετέθεσαν την υπόθεση για την επόμενη χρονιά, ωστόσο προτεραιότητα για τον Αργύρη Πεδουλάκη έχει η απόκτηση ενός δυνατού πάουερ φόργουορντ, που θα κάνει τη διαφορά και δεν αποκλείεται να παραμείνει ο Νέστορας Κόμματος, ο οποίος συμμετέχει καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, προκειμένου να υπάρχει ακόμη μία αξιόπιστη λύση στις θέσεις των φόργουορντ.

Οι δεύτεροι προσπάθησαν να ανοίξουν δίαυλο με την τεράστια και ισχυρή αγορά της Κίνας αλλά... και από εκεί "πόρτα" έφαγαν!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ