2012-09-03 13:30:04
Φωτογραφία για Σούπερ Λιγκ για... λίγους
Απογοήτευση προκαλεί και την δεύτερη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος η προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ, αφού σε επτά παιχνίδια «κόπηκαν» συνολικά μόλις 38.282 εισιτήρια.

Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο τα... χαράτσια που θα αρχίζουν να έρχονται το ένα μετά το άλλο τον Σεπτέμβριο, σε συνδυασμό φυσικά με την απαξίωση του ελληνικού πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια και όλα συνηγορούν πως η Σούπερ Λιγκ θα γίνει για μία ακόμα χρόνια ένα θέαμα για... λίγους.

Τα πρώτα δείγματα γραφής εξάλλου από το ενδιαφέρον του κόσμου, είναι χαρακτηριστικά και ενδεικτικά του τι πρόκειται να επακολουθήσει. Μπορεί τα 12.000 παραπάνω εισιτήρια που «κόπηκαν» στην 2η αγωνιστική, σε σχέση με την πρεμιέρα να δίνουν μία νότα αισιοδοξίας και πάλι όμως δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένοι οι ιθύνοντες της διοργανώτριας και φυσικά των ίδιων των ομάδων, από την προσέλευση του κόσμου.


Στα επτά ματς που έγιναν ως τώρα για την 2η «πράξη» της Σούπερ Λιγκ (εκκρεμεί το παιχνίδι Ατρόμητος-ΠΑΟΚ), διατέθηκαν μόλις 38.282 εισιτήρια, χωρίς πάντως να υπολογίζεται το ματς του Αστέρα με την Κέρκυρα όπου δεν γνωστοποιήθηκε ο αριθμός.

Φυσικά τα... πρωτεία πήγαν στο «Γ.Καραϊσκάκης», όπου «κόπηκαν» 18.751 μαγικά χαρτάκια, ενώ το παιχνίδι του Πλατανιά με τον Πανθρακικό που βρίσκεται στον πάτο της σχετικής λίστας, παρακολούθησαν μόλις 850 φίλαθλοι! Βέβαια να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ματς δεν έγινε στα Χανιά και την φυσική έδρα των νεοφώτιστων, αλλά στο Ηράκλειο (Παγκρήτιο Στάδιο).

Αναλυτικά τα εισιτήρια σε κάθε παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής:

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 18.751

Άρης – ΟΦΗ 8.370

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 7.427

Ξάνθη – ΑΕΚ 2.184

Πλατανιάς – Πανθρακικό 850

Βέροια – Πανιώνιος 700

Αστέρας – Κέρκυρα (δεν ανακοινώθηκαν)

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (σήμερα, 20.30)

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ