2012-09-03 14:35:05
Φωτογραφία για Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: ''ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ''
«Οι επτά εβδομάδες που μεσολαβούν ανάμεσα στο σήμερα και στις 18 Οκτωβρίου που είναι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο είναι επτά ιστορικής σημασίας εβδομάδες, που θα κρίνουν τη μοίρα αυτού του τόπου», δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης, κατά τα εγκαίνια πεζογέφυρας στο Μαρούσι. 

Πρόκειται για τη δεύτερη πεζογέφυρα στο Μαρούσι, που ενώνει το ανατολικό Μαρούσι με το εμπορικό κέντρο της πόλης και βρίσκεται στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Αναβρύτων.

Ο κ. Χατζηδάκης τονισε ακόμα ότι «πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ενωμένοι, όσο περισσότερο μπορούμε, γιατί αυτό που μετράει είναι η Ελλάδα» και συμπλήρωσε:

«Εάν είμαστε υπεύθυνοι και ενωμένοι, θα βγούμε νικητές και θα επιστρέψουμε στον δρόμο της ανάκαμψης και της ανάπτυξης».

Αναφερόμενος στα νέα μέτρα, είπε ότι «η θέση μας δεν είναι αξιοζήλευτη και κανένας από εμάς δεν είναι ευτυχής όταν καλείται να υιοθετήσει σκληρά μέτρα. Όμως, αξίζει να κάνουμε αυτή την προσπάθεια, αξίζει να κάνουμε και το τελευταίο μίλι».

Ο υπουργός, τέλος, ζήτησε την ενότητα κυβέρνησης, αντιπολίτευσης, φορέων και πολιτών, γιατί, όπως υποστήριξε, «δίνουμε μάχη για την πατρίδα μας, για τα σπίτια μας και πρέπει να βγούμε νικητές».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ