2012-03-18 19:25:05
Φωτογραφία για Πανικός ήττας για την Ντόρα ακόμη και στο προπύργιο των Χανίων
Σε κατάσταση αποσύνθεσης φαίνεται να βρίσκεται η Δημοκρατικής Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη ακόμη και στο προπύργιό της που είναι τα Χανιά.

Η δημοσιοποίηση της λίστας με όσους επιθυμούν να είναι υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές επιφύλαξε δυσάρεστες εκπλήξεις στην κ. Μπακογιάννη στο νομό Χανίων όπου υποτίθεται ότι η δύναμή της ήταν αδιαμφισβήτητη.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι ο πρώην δήμαρχος Χανίων γιός της αδελφής του Κώστα Μητσοτάκη και πρώτος εξάδελφος της Ντόρας κατέθεσε αίτηση για υποψηφιότητα με το κόμμα του κ. Σαμαρά.

Το ίδιο όμως συμβαίνει και με τον Κώστα Γύπαρη, γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, δισέγγονο του επικεφαλής της ασφαλείας Ελευθέριου Βενιζέλου που θεωρούνταν επίσης «άνθρωπος» της Ντόρας αλλά και διευθυντής του γραφείου του Χρήστου Μαρκογιαννάκη και πρώην αντινομάρχης Χαράλαμπος Κουνιανάκης.

Γίνεται κατανοητό ότι η Ντόρα βρίσκεται σε κατάσταση νευρικού κλονισμού και σε μια ύστατη προσπάθεια να περισώσει ό,τι μπορεί βρίσκεται τις τελευταίες τρεις ημέρες στην Κρήτη όπου προσπαθεί να κερδίσει μια μεταγραφή από το Ηράκλειο κάτι που θεωρείται, μέχρι στιγμής, εξίσου δύσκολο.

Αφού και εκεί πληθαίνουν οι φήμες ότι το πρωτοπαλίκαρό της Λευτέρης Αυγενάκης, συνεχίζει τις μυστικές συζητήσεις του με τη Νέα Δημοκρατία!

diktionews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ