2012-03-18 19:24:31
Φωτογραφία για LOWER MICHIGAN: ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2013.
Όλο και περισσότεροι ενήλικες που δεν διαθέτουν πιστοποίηση Αγγλικής γλώσσας, διαπιστώνουν ότι χωρίς καλά Αγγλικά είναι δύσκολο να διεκδικήσουν με αξιώσεις πολλές από τις προσφερόμενες θέσεις στη σύγχρονη αγορά εργασίας, γι’ αυτό και σπεύδουν να προετοιμαστούν για να αποκτήσουν το Lower και - στη συνέχεια - το Proficiency.

Σε κάθε περίπτωση, το Lower θεωρείται το πρώτο βήμα κάθε σπουδαστή που ενδιαφέρεται να αποκτήσει μία αναγνωρισμένη πιστοποίηση Αγγλικής γλώσσας, γι’ αυτό και η «φιλικότητα» της εξέτασης προς τον υποψήφιο παίζει σημαντικό ρόλο. Προς την κατεύθυνση αυτή, το Lower του Michigan (ECCE) γίνεται από το 2013 ακόμη πιο φιλικό για τους υποψήφιους, καθώς θα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν τη γραπτή εξέταση. Επίσης, στο αναθεωρημένο 2ο μέρος της ακουστικής εξέτασης, θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να δουν τις ερωτήσεις πριν ακούσουν τα σχετικά ακουστικά κείμενα. Έτσι, η εξέταση του ECCE που ούτως ή άλλως υπήρξε ανέκαθεν φιλική προς τον υποψήφιο λόγω του ότι όλες οι ερωτήσεις είναι με τη μορφή πολλαπλής επιλογής (χωρίς αρνητική βαθμολογία), γίνεται ακόμα πιο βατή.


Τα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, εξειδικευμένα στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας σε ενήλικες, προσφέρουν ταχύρυθμα προγράμματα προετοιμασίας για το ECCE, πλήρως εναρμονισμένα με την εκάστοτε ισχύουσα μορφή των εξετάσεων. Η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο διοργανωτή των εξετάσεων Michigan στην Ελλάδα.

Επιλέγοντας τα θερινά τμήματα που προσφέρει η Ευρωδιάσταση, τα οποία αρχίζουν Μάιο και Ιούνιο 2012, μπορεί κανείς να προετοιμαστεί για τις εξετάσεις Lower Michigan Μαΐου 2013 (δηλαδή μέσα σε ένα μόνο χρόνο) ακόμα και αν είναι εντελώς αρχάριος ή διαθέτει μόνο στοιχειώδεις γνώσεις της Αγγλικής γλώσσας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και τα θερινά εντατικά τμήματα προετοιμασίας για το Lower που παρέχει μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω site και blog:

www.eurodiastasi.gr

www.agglika-gia-enilikes.gr

www.lower-proficiency.gr

www.agglika-gia-enilikes.blogspot.com

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888,

210-59.01.888, 210-6000.170 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό), χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής και χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού. Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν μένετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από την υψηλή ποιότητα σπουδών, τα ταχύρυθμα προγράμματα και την εξειδίκευση στους ενήλικες που διαθέτει η Ευρωδιάσταση, ενώ και τα πολύ χαμηλά δίδακτρα κάνουν την Ευρωδιάσταση να ξεχωρίζει!

ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ – ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΣΧΟΛΕΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ LOWER

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ PROFICIENCY Ksipnistere
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το σχολιο του Ραγκουση...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το σχολιο του Ραγκουση...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ