2012-03-18 20:13:05
Φωτογραφία για Αναγνώστης αμφισβητεί τον τρόπο διεξαγωγής της ψηφοφορίας
Ο κ. Βενιζέλος δεν είπε ότι λεφτά υπάρχουν. Έτσι διατυμπανίζουν. Δεν άκουσα όμως να λέει ότι δεν υπάρχουν. Όταν ο Παπανδρέου έλεγε λεφτά υπάρχουν, γιατί δεν βγήκε να το πει; Και αν όλα έχουν να κάνουν με την... πολιτική του προέδρου ενός κόμματος και εν τέλει με τον πρωθυπουργό, τότε τί ρόλο παίζουν οι βουλευτές; Ας κάνουμε προεδρική δημοκρατία... Πρόβατα πολλά, αλλά ρε παιδιά μη βελάζετε κιόλας....Άκουσον άκουσον, ο κ Βενιζέλος θέλει να αποκαταστήσει τη μεσαία τάξη.. Ποιός την διέλυσε; Εγώ; ΠΑΣΟΚ και ΝΔ την διαλύσατε για τα μικροσυμφέροντά σας και απλά όλως τυχαίως ξεχνάτε να το αναφέρετε. Καταλάβετε το. Όσο κυριαρχείτε με τέτοιες μεθόδους, η Ελλάδα δεν πάει μπροστά. Τί Ελλάδα θέλετε;

ΥΓ. Αφού δεν υπάρχει ουσιαστικός έλεγχος για το αν ψηφίσει κανείς 2 ή τρεις ή 100 φορές για τις εσωτερικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, γιατί να πιστέψω ότι 50.000 ψήφισαν σε 2 ώρες όπως λένε.

ΥΓ. Αφού δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος, δεν χρειάζεται και πολύς έλεγχος, έτσι δεν είναι;; Άρα μπορούμε, λέω τώρα, αν θέλουμε να εμφανίσουμε το ΠΑΣΟΚ δυνατό, να προσθέσουμε μερικές ψήφους ΥΓ. Αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα!!

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σοσιαλισμός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
σοσιαλισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ