2012-03-18 21:05:11
Φωτογραφία για ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
Συμπλοκές μεταξύ 60-70 ατόμων και διμοιριών των ΜΑΤ έγιναν κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κουκουλοφόροι πέταγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους στους Αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χημικά έτσι ώστε να εκτονώσουν την κατάσταση. 

Στο ΟΑΚΑ επικρατεί πανδαιμόνιο εδώ και δέκα λεπτά αφού οι κουκουλοφόροι οπαδοί του Παναθηναϊκού συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, πετώντας τους καρέκλες, κιγκλιδώματα ακόμα και πυροσβεστήρες.

Η Αστυνομία έχει απαντήσει με χημικά και η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη. Πλέον, οι μάχες σώμα με σώμα έχουν μεταφερθεί εκτός του γηπέδου, στον περιβάλλοντα χώρο ενώ μέσα επικρατεί αναταραχή. Όλα ξεκίνησαν αναίτια, όταν η ομάδα κουκουλοφόρων κινήθηκε από την εξέδρα πάνω από την φυσούνα, όπου και βρισκόταν, προς τα επίσημα και επιτέθηκαν στις Αστυνομικές Δυνάμεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε 27 προσαγωγές, έξι συλλήψεις (βρέθηκαν στην κατοχή των οπαδών μολότοφ), ενώ τέσσερις αστυνομικοί μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο 401, δύο εκ των οποίων μάλιστα βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Nova sport Fm
  TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έσκισε, 96%...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έσκισε, 96%...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ