2012-09-05 20:06:04
Φωτογραφία για Με λουκέτο απειλούνται 90 πρατήρια του Νομού Μαγνησίας, εξαιτίας άδικων προστίμων [video]
Στο κόκκινο βρίσκονται οι πρατηριούχοι της Μαγνησίας, που δεν τους έφταναν τα γενικότερα οικονομικά προβλήματα που κλίνονται να αντιμετωπίσουν καθημερινά, με την μείωση στους τζίρους τους να φτάνει και το 40% και με το 30% των πρατηρίων του Νομού να έχει βάλει ήδη λουκέτο, έρχεται σε όλα αυτά να προστεθεί και ένας ακόμα πονοκέφαλος, αυτός των τσουχτερών προστίμων του συστήματος "Ήφαιστος", που επέβαλε σε 90 πρατήρια του Νομού πρόστιμα από 1000 εώς και 100.000 ευρώ, στα οποία δεν έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν οι πρατηριούχοι, με αποτέλεσμα να απειλούνται με λουκέτο.

Σε δηλώσεις του στο e-Volos.gr, ο πρόεδρος των Βενζινοπωλών του Νομού Μαγνησίας Άγγελος Τσαβές, έκανε λόγο για άδικα πρόστιμα, καθώς δεν πρόκειται για σκόπιμη παράβαση, αλλά για παραβάσεις που οφείλονται στην μη ενημέρωση των πρατηριούχων, ζητώντας την άρση αυτών.

Μάλιστα την Τετάρτη το βράδυ και συγκεκριμένα στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των πρατηριούχων της Μαγνησίας, παρουσία και του Γραμματέα της Ομοσπονδίας, προκειμένου να αποφασίσουν τον τρόπο κινητοποιήσεις τους, με σκοπό την άρση των προστίμων, αλλά και να συζητήσουν τα γενικότερα προβλήματα του κλάδου.
e-volos.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σάββατο (15/09) με Γιάννινα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σάββατο (15/09) με Γιάννινα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ