2012-09-06 10:45:04
Φωτογραφία για Δια χειρός ελληνικής κυβέρνησης και της κυβερνητικής της πλειοψηφίας
Γράφει ο Βασίλης Χασιώτης

Δυό και πλέον χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα της εισβολής της Τρόϊκας, με μια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΗ «πρόσκληση»-όνειδος για την πατρίδα Βαυκαλίζονται εκεί, στη Βουλή, ότι «παράγουν» Νόμους, ωφέλιμους για τη χώρα και το λαό της.

Δηλαδή, βαυκαλίζεται η κυβερνητική πλειοψηφία.

Τουλάχιστον τα 2,5 τελευταία χρόνια. (Η συζήτηση μπορεί να πάει άνετα και πιο πίσω, αλλά, ας μείνουμε σε τούτο το τελευταίο διάστημα).

Βαυκαλίζονται, διότι κανένα κοινοβούλιο ποτέ, πουθενά στον κόσμο, δεν παρήγαγε καμιά ωφέλιμη για το τόπο και το λαό του πολιτική, ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.

Κυβερνήσεις και νομοθετικά σώματα που λειτουργούν ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ιστορικά, σ΄ όλες τις χώρες του κόσμου, δεν ήταν παρά μαριονέττες, τα νήματα των οποίων τα κινούσε ο Ξένος Κατακτητής.

Στη δική μας περίπτωση ποιος ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ είναι αυτός που επιβάλλει την ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;


Η Τρόϊκα!

Απλώς, επειδή δεν έχει την ΤΥΠΙΚΗ εξουσιοδότηση να καθιστά τη πολιτική της νόμο του Κράτους με μια απλή ντιρεκτίβα της, εισάγει την πολιτική της «δια χειρός» ελληνικής κυβέρνησης, στο ελληνικό κοινοβούλιο, όπου μια βαρυγκομούσα μεν πλην ΤΕΛΙΚΩΣ ευπειθής, ίσαμε τα σήμερα, κοινοβουλευτική πλειοψηφία, 2,5 τώρα χρόνια, δίνει με τη σειρά της τη δική νομιμοποίηση στον ξένο Κατακτητή, βαυκαλιζόμενη, μαζί με τη κυβέρνηση, ότι το κάνουν για τη «σωτηρία» της πατρίδας.

Βαυκαλίζονται, είτε το ξέρουν, είτε δεν το ξέρουν.

Αν μεν το ξέρουν, τότε είναι το ίδιο συνένοχοι με όσους έχουν στήσει αυτό το παιχνίδι, και βεβαίως επικίνδυνοι γι΄ αυτό το λόγο.

Αν δε δεν το ξέρουν, τότε είναι διπλά επικίνδυνοι, διότι δεν αντιλαμβάνονται το στοιχειώδες : ότι μια πολιτική ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΔΟΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΩΣ σε ό,τι αφορά την υλοποίηση των στόχων της που είναι η τριπλή στόχευση : μείωση του χρέους, μείωση των ελλειμμάτων, αύξηση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας, και μάλιστα όχι απλά αυτοδιαψευδόμενη, ΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, επί 2,5 συναπτά έτη, μόνο όσοι αρνούνται να διδαχτούν από την ίδια την ιστορία, μόνο όσοι δεν αντιλαμβάνονται, μόνο εμπαθείς, ή ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, μπορούν να παρέχουν ψήφο εμπιστοσύνης σε μια πολιτική Μολώχ, εθνικό τερατούργημα , όπως είναι οι μνημονιακές πολιτικές, πολιτικές που δεν παράγουν παρά ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΥΣ για τις ανάγκες του Ξένου Κατακτητή.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ