2012-09-07 23:06:13
Φωτογραφία για ΜΕ ΝΕΑΡΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ... ΓΚΡΙΝΙΑ Η ΣΑΛΚΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!
Αρκετά θέματα έχει να αντιμετωπίσει ο Χουμπ Στέφενς στη Σάλκε λίγο πριν την πρεμιέρα της ομάδας του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr", αφενός υπάρχει το θέμα με τον Κλας Γιαν Χούντελαρ και την άρνησή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του, κάτι που αποτελεί το κυρίαρχο θέμα συζήτησης τόσο στις τάξεις της ομάδας όσο και μεταξύ των οπαδών της. Ο Ολλανδός έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ και οι φήμες που θέλουν τις Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Τότεναμ να τον «γλυκοκοιτάζουν» αυξάνονται συνέχεια.

Η εξέλιξη αυτή δεν προσφέρει βέβαια ηρεμία στη Σάλκε ενώ στο στόχαστρο των οπαδών της ομάδας, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, έχει βρεθεί και ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Χορστ Χελντ, τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για το γεγονός πως το μεγάλο αστέρι της ομάδας δύσκολα θα συνεχίσει στον σύλλογο. Ο Χελντ είχε αναλάβει να διαπραγματευθεί με την πλευρά του παίκτη διαβεβαιώνοντας τους πάντες στην ομάδα πως αργά ή γρήγορα θα υπογράψει, κάτι που ωστόσο ακόμη δεν έχει συμβεί.


Το δεύτερο θέμα που έχει ανακύψει, αφορά στον βασικό τερματοφύλακα για το επόμενο διάστημα. Ο Τίμο Χίλντεμπραντ είναι τραυματίας και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες και η διοίκηση ήθελε να φέρει στην ομάδα τον Μίκαελ Ρατάσιακ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, για να τον αντικαταστήσει προσωρινά.

Ενώ η μεταγραφή φαινόταν σχεδόν τελειωμένη, ο Στέφενς επενέβη και ουσιαστικά την μπλόκαρε, αφού ο Ολλανδός τεχνικός δεν θεωρεί ότι ο Ρατάσιακ είναι καλύτερος από τους νεαρούς που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ (Ραλφ Φέρμαν-23 ετών, Λαρς Ούνερσταλ-22 ετών) και έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι παρά τη δεδομένη απειρία τους, η ομάδα του θα κατέβει στο "Γ. Καραϊσκάκης" με κάποιον εξ αυτών κάτω από τα δοκάρια της στην πρεμιέρα των ομίλων!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μπαταρίες σε μορφή... τσίχλας!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μπαταρίες σε μορφή... τσίχλας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ