2012-09-11 13:32:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης κάνει λόγο για οικονομική ζημιά στα παζάρια των επεισοδίων
Έχω μια απορια σχετικα με την κριτικη, τόσο των πολιτων οσο και των πολιτικών, σχετικα με τα επεισόδια της Χρυσης Αυγης με τους μικροπωλητές Στα Βιντεο που κυκλοφορουν φαινεται ξεκαθαρα οτι γινονται επεισοδια . Φανταζομαι οτι εαν υπηρχαν ανθρωποι που ηθελαν να κανουν μια βολτα στο πανηγύρι (και να ψωνιζαν και κατι) θα το ξανασκεφτηκαν και θα γυρισαν πισω σπιτια τους λογω των επεισοδιων.

Σκεφτομαι λοιπον, Πως η Χρυση Αυγη εκανε καλο στους νομιμους μικροπωλητες εφοσον τους στέρησε ενδεχομενα εσοδα απο ενδεχόμενους πελάτες;

Ποιοι ειναι αυτοι οι μικροπωλητες που βγαινουν και λενε οτι καλο μας εκανε η Χρυση Αυγη; Αντιπροσωπευουν το συνολο των μικροπωλητων;

Με απλες - στοιχειωδεις - οικονομικες γνωσεις ειναι ξεκαθαρο οτι ολοι οι μικροπωλητές (νομιμοι και παρανομοι ) την ημερα των επεισοδίων υπεστησαν "οικονομικη ζημια" καθοσον ο κοσμος διαλύθηκε.

Θα εκτιμουσα αν οι ανωτερω αποριες μου (που φαντάζομαι θα τις εχουν και αλλοι συμπολιτες μου) προωθούνταν προκειμενου να ξεκολλήσουμε σαν κοινωνια απο τη στείρα κριτικη που κυριαρχει τοσο με το εν λόγω συμβάν οσο κ με αλλα.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ