2012-09-11 13:36:09
Φωτογραφία για ΝΟΪΣΤΕΝΤΕΡ : ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ
Μέσα σε λίγο καιρό παρουσίας στη Σάλκε ο Ρόμαν Νόιστεντερ κατάφερε να αφομοιώσει αυτά που ζητάει ο προπονητής του, Χουμπ Στέφενς, κερδίζοντας την εκτίμηση του Ολλανδού τεχνικού, ο οποίος πλέον τον έχει στα υπόψη για τον καταρτισμό της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας.

Ο 24χρονος αμυντικός μέσος της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, μίλησε με διάθεση… αυτοκριτικής στο «Kicker» για την εξέλιξη της καριέρας του, για όσα έζησε στην Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ και τη μεταγραφή του το περασμένο καλοκαίρι στη Σάλκε.

«Μπορώ να πω πως ποτέ δεν ήμουν αρκετά επαγγελματίας.

Τώρα που βρίσκομαι εδώ και βλέπω κάποιους ανθρώπους να με εμπιστεύονται απόλυτα αρχίζω και αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει να αγωνίζεσαι σε υψηλό επίπεδο», ανέφερε αρχικά ο 24χρονος γεννηθείς στο Ντνιεπροπετρόφσκ, σχολιάζοντας παράλληλα πως έχουν τα πράγματα φέτος που η Μπάγερν και η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι πιο μπροστά από τη Σάλκε:

«Μπάγερν και Ντόρτμουντ παίζουν σε ένα άλλο επίπεδο αυτή τη στιγμή από εμάς και τους υπολοίπους. Είναι μια ταχύτητα πιο γρήγορες. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς αλλάζουμε τους στόχους μας για τη χρονιά. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε αγωνιστική και θα κάνουμε τα πάντα για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας», ήταν κάποια από τα λόγια του 24χρονου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ