2012-09-12 14:07:32
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση απόψε κόντρα στη Σάσαρι (21:30) στη Σικελία.

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στη Σικελία και οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν στην Ιταλία τρία φιλικά παιχνίδια, με πρώτο το ματς της Τετάρτης (12/9) κόντρα στην Ντινάμο Σάσαρι (21:30 ώρα Ελλάδας) στην τοπική πόλη. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν άλλα δύο, την Παρασκευή (14/9) απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το Σάββατο (15/9) με αντίπαλο την Σιένα.

Στόχος σε αυτά τα φιλικά είναι να ανεβάσει σιγά-σιγά η ομάδα ρυθμούς και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται ενόψει της νέας σεζόν. Σκοπός, βέβαια, είναι η ομάδα να βγάζει σταδιακά στο παρκέ πράγματα που έχουν δουλευτεί στην προπόνηση. Η αγωνιστική φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν διαφέρει πολύ από εκείνη του Ντούσαν Ίβκοβιτς, αφού και αυτός επιθυμεί ο Ολυμπιακός να τρέξει στο γήπεδο, να βγάζει μπόλικη ενέργεια στο παιχνίδι και φυσικά να παίζει ασφυκτική άμυνα.


Αυτό που ζητά περισσότερο ο 47χρονος προπονητής είναι η μπάλα να γυρνάει περισσότερο και γρηγορότερα μεταξύ των παικτών και να βγάζουν αυτοματισμούς. Ο Μπαρτζώκας θέλει του παίκτες του περισσότερο δραστήριους στο μισό γήπεδο και επιθυμεί διαρκή κίνηση από όλους και όχι μόνο από τον παίκτη που θα κρατάει την μπάλα στην επίθεση.

Τηλεοπτική μετάδοση, του φιλικού με τη Σάσαρι δεν θα υπάρξει, αλλά να θυμίσουμε ότι και πέρσι οι ερυθρόλευκοι έδωσαν το πρώτο τους φιλικό ματς απέναντι στη Ντινάμο Σάσαρι...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ