2012-09-12 14:06:44
Φωτογραφία για Απάντηση του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη στον κ. Νυφούδη
από το Γραφείο Τύπου

Με αφορμή τη χθεσινή παρέμβαση του κ. Νυφούδη για το θέμα των σχολείων, το γραφείο τύπου του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Καλωσορίζουμε τον κ. Νυφούδη στη δύσκολη πραγματικότητα.... Του απαντούμε ωστόσο πως περισσότερο χρήσιμος θα ήταν αν αντί γενικόλογων συστάσεων κατέθετε τις προτάσεις του στο θέμα της σχολικής στέγης. 

Του θυμίζουμε πως πολέμησε μαζί με τον κ. Γαρυφάλλου τη μόνη πρόταση να γίνει το σχολείο, την απόφασή μας δηλαδή να χρηματοδοτήσει η ίδια η κοινωνία την αποπεράτωσή του και να δημιουργήσει ο δήμος έναν ειδικό λογαριασμό ειδικά για τις ανάγκες των σχολείων μας. Σήμερα, έρχεται όψιμα και με ελαφρότητα να ψέξει τη διοίκηση για μια καθυστέρηση τριών μηνών στην αποπεράτωση του σχολείου. 

Ξεχνά μάλλον πως εάν δεν είχαμε την τόλμη να λάβουμε τις σωστές αποφάσεις και ακολουθούσαμε τη δική του λογική, το σχολείο στα Μπουλουβάνια θα παρέμενε γιαπί για πολλά χρόνια μια που η Πολιτεία έχει διακόψει πλέον οριστικά κάθε χρηματοδότηση για τη σχολική στέγη. Το σχολείο θα παραδοθεί ολοκληρωμένο τον Δεκέμβριο, ακριβώς επειδή δεν ακούσαμε φωνές σαν τη δική του, του κ. Γαρυφάλλου και όσων θορυβούν πολιτικά χωρίς να προσφέρουν τίποτε. Όταν λοιπόν κάποιος δε συμμετέχει στον κοινό αγώνα τότε είναι «κρείττον το σιγάν».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ