2012-09-12 15:52:04
Φωτογραφία για ΓΕΝΝΑΡΗΣ : ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Με απόλυτη σοβαρότητα αντιμετωπίζουν στην Άρσεναλ τον αποψινό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 2η αγωνιστική του Next Gen Series (20.00).

Οι νεαροί "κανονιέρηδες" είχαν ξεκινήσει εντυπωσιακά με νίκη 3-0 επί της Μαρσέιγ με τον προπονητή τους Τέρι Μπάρτον να εφιστά ιδιαίτερα την προσοχή για έναν επιπλέον λόγο. Το άγνωστο τόσο για εκείνον όσο και για τους παίκτες, εκτός φυσικά ενός που έχει εμπειρία και παραστάσεις από την Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Κυπριακής καταγωγής Νίκο Γεννάρη, τον 19χρονο διεθνή με την εθνική ομάδα των Νέων της Αγγλίας που μετείχε στην αποστολή της Άρσεναλ στον περσινό αγώνα για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, τον περασμένο Δεκέμβριο.

"Είμαι τυχερός που πέρσι έζησα το ματς στο Καραϊσκάκη έστω και από τον πάγκο. Έχω γνώση του σταδίου αλλά ήταν εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες πέρσι με την πρώτη ομάδα και άλλες τώρα. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και οι φωνές του κόσμου δεν μας επέτρεπαν να ακούμε ο ένας τον άλλο. Θέλω πολύ να ζήσω ξανά αυτή την εμπειρία" δηλώνει ο γεννημένος τον Μάιο του 1993, Γεννάρης και προσθέτει:

"Εχουμε υψηλές προσδοκίες και πιστεύω ότι θα είμαστε πρωταγωνιστές της διοργάνωσης. Αν αγωνιστούμε με την ίδια αυταπάρνηση όπως και με την Μαρσέιγ, θα μπορέσουμε να πάρουμε ακόμη και την νίκη στην Ελλάδα..."
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ