2012-09-12 15:55:04
Φωτογραφία για Παπούλιας: Η Τουρκία προσβάλλει την Ευρωπαϊκή Ένωση
«Απορώ με την πολιτική της Τουρκίας.  Ενώ της δόθηκε μια ευκαιρία τώρα με την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να κάνει κάτι καλύτερο, εντούτοις έδειξε έναν εαυτό – όχι ότι δεν τον γνωρίζαμε…», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου Ερατώ Κοζάκου - Μαρκουλλή.

 

«Ήταν μια ευκαιρία για την Τουρκία και να συνεργαστεί με έναν από τους πιο βασικούς θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γιατί δεν μιλάμε για συνεργασία με την Κύπρο, μιλάμε για συνεργασία με έναν θεσμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Και αυτή η άρνηση της Τουρκίας είναι άρνηση για συνεργασία με την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση», είπε από την πλευρά της η Κύπρια υπουργός.

Διαβάστε περισσότερα  

«Και δεν είναι άρνηση.  Είναι μια προκλητικότητα… και μια προσβολή στην Ευρωπαϊκή Ένωση», επισήμανε ο κ. Παπούλιας ο οποίος συνεχάρη την κυρία Κοζάκου - Μαρκουλλή για την προεδρία της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση υποστηρίζοντας ότι η κυπριακή κυβέρνηση έδωσε «μια απάντηση σε εκείνους που αμφέβαλαν ότι η Κύπρος θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια Προεδρία».

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=222664
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με ποιον θα πάει ο Σημίτης;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με ποιον θα πάει ο Σημίτης;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ