2012-09-12 18:30:11
Φωτογραφία για 45ο Ράλλυ ΔΕΘ: Συνέντευξη Τύπου
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου η συνέντευξη τύπου του 45ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» το παρών έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. του ειδικού τύπου και όχι μόνο.

Στο πάνελ για την Δ.Ε.Θ. ο πρόεδρος κ. Σουμπάσης Θεόδωρος και ο διευθύνων σύμβουλος κ. Τζήκας Αναστάσιος, για την Helexpo ο πρόεδρος κ. Μαυρίδης Πάρις, για την εταιρία Καυσίμων & Λιπαντικών ΕΚΟ ο κ. Αθανασιάδης Παύλος, για την εταιρία «Ζωοτροφές Τριανταφύλλου» ο κ. Τριανταφύλλου Νίκος και τέλος για τον Α.Ο.Θ. ο πρόεδρος κ. Κουμποτής Δημήτρης.

Στην συνέντευξη τύπου τονίστηκε το γεγονός, πως παρά την κρίση, ο Α.Ο.Θ, η Δ.Ε.Θ. και η HELEXPO ανέλαβαν το βαρύ φορτίο να συνδιοργανώσουν για 45η χρονιά, το πρωταθληματικό Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Αναφέρθηκαν στην υποχρέωση να κρατήσουν εν ζωή έναν τόσο σημαντικό θεσμό και οι Πρόεδροι κ.κ
. Σουμπάσης και Μαυρίδης, επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά πως στηρίζουν τον αγώνα και πως αυτή η στήριξη θα πρέπει να υπάρχει και στο μέλλων ανεξάρτητα από τα πρόσωπα. Ο εκπρόσωπος της ΕΚΟ ΑΒΕΕ κ. Αθανασιάδης αναφέρθηκε στην στήριξη που παρέχει η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία πετρελαιοειδών όχι μόνο σε πληρώματα που αγωνίζονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά και σε τολμηρούς διοργανωτές όπως ο Α.Ο.Θ. Ειδικότερα να αναφέρουμε πως στο 45ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. η οργάνωση κινείται με καύσιμα ΕΚΟ και ότι η ίσως πιο σημαντική ειδική διαδρομή στο Ελληνικό Πρωτάθλημα φέρει την ονομασία ΕΚΟ - Χολομώντας.

Η εταιρία «Ζωοτροφές Τριανταφύλλου», μίλησε δια του εκπροσώπου της κ. Τριανταφύλλου, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου, λέγοντας πως για τον ίδιο αλλά και την επιχείρηση «Τριανταφύλλου» η βοήθεια προς το σπορ και τον Α.Ο.Θ. θεωρείται αυτονόητη, ιδιαίτερα στην κρίσιμη εποχή την οποία διανύουμε. Δεν παρέλειψε να εξάρει για ακόμα μια φορά την προσφορά των εθελοντών που συμβάλλουν σε μέγιστο βαθμό, ώστε να διοργανώνονται καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί αγώνες.

Ο πρόεδρος του Α.Ο.Θ. και της οργανωτικής επιτροπής κ. Κουμποτής ευχαρίστησε όλους όσους βοηθούν άμεσα ή έμμεσα, οικονομικά ή υλικοτεχνικά την οργάνωση και αναφέρθηκε στις δράσεις οι οποίες θα πλαισιώσουν το 45ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

1. Την έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14.09 από τις 11.00 π.μ. έως τις 19.00 μ.μ. μπροστά από τον Λευκό Πύργο και

2. στην διοργάνωση του πρώτου αγώνα Time Attack Δ.Ε.Θ. το Σάββατο 15.09 στην πίστα καρτ “Drive Park” στο Ν. Ρύσιο σε συνδιοργάνωση με το Αθλητικό Σωματείο Καρτ ΑΣΠΙΣ. Εκεί, από τις 1.30 μ.μ. οι συμμετέχοντες οδηγοί στα χρονομετρημένα θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν αντιμέτωποι με το χρονόμετρο στην ίδια διαδρομή και με τις ίδιες προδιαγραφές του 45ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Ανέφερε ότι ο αγώνας σχεδιάστηκε να είναι όσο το δυνατόν πιο συμπαγής, με τον τεχνικό έλεγχο και την πανηγυρική εκκίνηση να γίνονται συνεχόμενα στη Νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ. και η αγωνιστική δραστηριότητα να ξεκινάει στην πίστα κάρτ του Ρυσίου στις 16.30. του Σαββάτου 15/9. Την Κυριακή ενημέρωσε για την δράση που μεταφέρεται στην Βόρεια Χαλκιδική με την εκκίνηση του αγώνα, το service park, τον τερματισμό και την απονομή των κυπέλλων να βρίσκονται στον Πολύγυρο. Στο αγωνιστικό μέρος παρουσίασε την Σούπερ Ειδική Διαδρομή στην πίστα καρτ “Drive Park”, την τρεις φορές επαναλαμβανόμενη ειδική διαδρομή Πολυγύρου (7.90 χλμ.) και την δύο φορές επαναλαμβανόμενη ειδική διαδρομή ΕΚΟ-Χολομώντας (27.96 χλμ.)

Τέλος ευχαρίστησε την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, την Τροχαία, τους Δήμους Θεσσαλονίκης Πολυγύρου και Θέρμης, την Ομάδα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, την Ομάδα Πυροπροστασίας Εθελοντών Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής, την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Χαλκιδικής, τους Έλληνες Διασώστες και τις μεταφορές «Καμζέλης». Καθώς επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας ET3, TV100, XTV, Radio Imagine 89.7, Ράδιο Άθως 100.4, FM100, το περιοδικό AutoTriti, το ΚΤΕΛ Ν. Χαλκιδικής, τον ΟΑΣΘ και το Διαδικτυακό Ραδιοτηλεοπτικό του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. για την ζωντανή μετάδοση του αγώνα. Τέλος ο πρόεδρος του Α.Ο.Θ. απεύθυνε ένα ευχαριστώ στον δικό μας Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος «δάνεισε αφιλοκερδώς» τις ιδέες και την φωνή του για το διαφημιστικό σποτ του δικού μας αγώνα.

Η συνέντευξη έκλεισε με ερωτήσεις των δημοσιογράφων προς την οργανωτική επιτροπή, αλλά και τους προέδρους της ΔΕΘ και HELEXPO, σχετικά με την λειτουργία και το μέλλον της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Συντονιστείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Ο.Θ., www.aoth.gr και μάθετε πρώτοι τις εκπλήξεις που ετοιμάζει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης.

Μακρυρράχης 26Β, Τ.Κ. 55133 Θεσσαλονίκη, Τηλ. 2310 423220, Φαξ 2310423221

url: www.aoth.gr e-mail: [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ