2012-09-12 18:26:05
Φωτογραφία για Η Lady Gaga ξύρισε το πίσω μέρος του κεφαλιού της!
Η Lady Gaga ξύρισε το πίσω μέρος του κεφαλιού της ως φόρο τιμής στη μνήμη της μητέρας στενού φίλου και φωτογράφου. Η 26χρονη αστέρας της ποπ μουσικής αποκάλυψε τη νέα της εμφάνιση χθες το βράδυ στο Twitter της. Με ένα μήνυμα στους 29 εκατομμύρια θαυμαστές της, στο λογαριασμό LittleMonsters.com, η Gaga εξήγησε ότι έκανε αυτή τη ριζική αλλαγή για τον φωτογράφο Terry Richardson, του οποίου η μητέρα, Annie Lomax, πέθανε την Τρίτη (11/9) σε ηλικία 74 ετών.

«Το έκανα για σένα Terry. Λυπάμαι για τη μανούλα σου», τουίταρε η τραγουδίστρια και έκανε έναν έμμεσο υπαινιγμό στο νέο της τραγούδι με τίτλο “Princess D.I.E”, που έγραψε για την πριγκίπισσα Diana.

Στη συνέχεια ανέβασε άλλη μία φωτογραφία: απόδειξη ότι δεν έκοψε όλα τα μαλλιά της. «Αλλά κρατάμε το glamour από μπροστά!», έγραψε.

Ο Terry Richardson, γνωστός από τις ευφάνταστες φωτογραφίσεις του με μεγάλα ονόματα της showbiz, όπως η Kate Moss, η Lindsay Lohan και η Kate Upton, είναι χρόνια κολλητοί με την εκκεντρική σταρ Lady Gaga.

Ο Richardson ανακοίνωσε το θάνατο της μητέρας του στην προσωπική του ιστοσελίδα terrysdiary.com και ανέβασε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες της υπό τον τίτλο «R.I.P. Annie Lomax, My Mom 1938-2012».
nooz
TreloKouneli
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ