2012-09-12 22:09:30
Φωτογραφία για Αλλοδαποί συνελήφθησαν στο ΤΕΙ ...Δεν τόλμησαν να κουνηθούν στα ΕΚΑΜ
13 συλλήψεις από τους άνδρες των ΕΚΑΜ τρεις εκ των οποίων Αλλοδαποί ....Το ΤΕΙ της Θεσσαλονίκης τελούσε υπό κατάληψη από το 2007

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης η απομάκρυνση των καταληψιών από το κτίριο, που βρίσκεται στην οδό Εγνατία 13, έγινε με εντολή των δικαστικών αρχών,

καθώς είχαν εκδοθεί δύο εισαγγελικές παραγγελίες.

Στη διάρκεια της αιφνιδιαστικής αστυνομικής επιχείρησης δεν έγιναν επεισόδια ( Ούτε διανοήθηκαν να κουνηθούν οι ανάρχες ούτε βέβαια τα αλλοδαπά που το παίζουν τζάμπα μάγκες στα γερόντια )

Το συγκεκριμένο κτίριο, των λεγόμενων εστιών "Δέλτα", τελούσε υπό κατάληψη τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα οι εκπρόσωποι του ΤΕΙΘ να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, ζητώντας την απομάκρυνση των καταληψιών, που πρόσκεινται στον αντεξουσιαστικό χώρο.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νικόλαος Δένδιας, δήλωσε για την επιχείρηση:


"Ύστερα από εντολή του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, η Ελληνική Αστυνομία αποκατέστησε τη νομιμότητα σε μια ακόμα περίπτωση αυθαιρεσίας, η οποία χρόνιζε αδικαιολόγητα. Το μήνυμα που στέλνει σήμερα η συντεταγμένη Πολιτεία είναι σαφές και προς πάσα κατεύθυνση: μηδενική ανοχή στην ανομία και στην κατάλυση της νομιμότητας. Η Ελληνική Δημοκρατία θα προασπίσει την απαίτηση της κοινωνίας για πλήρη αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας προς όφελος του ελληνικού λαού, παντού και σε κάθε περίπτωση".

Veteranos

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Θεσσαλονίκη: Εικόνες από την επιχείρηση της Αστυνομίας στο ΤΕΙ της κατάληψης - Τι βρήκαν μέσα οι Αστυνομικοί - (Φώτο+Βίντεο)
--> -->
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ