2012-09-12 23:59:05
Φωτογραφία για Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου που ήταν τρακαρισμένο ή προβληματικό
Πολλοί συμπολίτες μας που επιθυμούν να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο, προτιμούν την αγορά ενός καινούργιου διότι θέλουν να μη μπλέξουν με κάποιο μεταχειρισμένο με άγνωστο παρελθόν (π.χ κάποιο σοβαρό τρακάρισμα), διότι θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα μπουν μέσα στο αυτοκίνητο, διότι θελουν να το "στρώσουν" με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σχεδόν όλοι μας θεωρούμε δεδομένο ότι η αγορά ενός αυτοκινήτου από την αντιπροσωπεία, σημαίνει ότι το αυτοκίνητο ειναι ολοκαίνουργιο χωρίς ίχνος φθοράς και άριστο μηχανικά. Και όμως, υπάρχουν δυστυχώς αρκετές περιπτώσεις όπου ένα αυτοκίνητο που αγοράστηκε ως καινούργιο, ανακαλύφθηκε εκ των υστέρων ότι ήταν τρακαρισμένο ή παρουσίασε κάποιο ή κάποια μηχανικά προβλήματα.

Είναι δυνατόν αυτό; Κι όμως είναι! Στο άρθρο λοιπόν αυτό θα αναφερθούν περιπτώσεις όπου αγοραστές ανακάλυψαν εκ των υστέρων ότι τα αυτοκίνητα τους ήταν είτε μεταχειρισμένα, τρaκαρισμένα ή παρουσίασαν πολλά προβλήματα. Όπως και σε άλλα άρθρα που έχουμε δημοσιεύσει στο carbloggergr, πηγή για το παρόν αποτέλεσαν θέματα (threads) που βρεθηκαν σε ηλεκτρονικές δημόσιες συζητήσεις (fora) όπως το forum του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ. και το forum των ιδιοκτητών Alfa Romeo. Μετά λοιπόν από μελέτη πολλών σελίδων συγκεντρώθηκαν ένα σύνολο από περιπτώσεις τις οποίες θα αναφέρουμε παρακάτω.

Διάβασε ολόκληρο το άρθρο στο carbloggergr
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ