2012-09-13 02:59:04
Φωτογραφία για Ζευγάρι ηλικιωμένων Ιταλών μήνυσε αστυνομικό και υπάλληλο τελωνείου
Μηνυτήρια αναφορά κατά τελωνειακού υπαλλήλου της Σύμης και αστυνομικής υπαλλήλου κατέθεσε στη δικαιοσύνη ζευγάρι ηλικιωμένων Ιταλών... οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έτυχαν απαξιωτικής συμπεριφοράς, αλλά και υπέστησαν μεγάλη ταλαιπωρία από συγκεκριμένα στελέχη των αρμοδίων αρχών.

Όπως αναφέρει η «Ροδιακή», σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο δικηγόρος τους, το ζευγάρι των Ιταλών, ηλικίας 71 και 66 ετών αντίστοιχα, έχουν αγοράσει σπίτι στο νησί της Σύμης, όπου διαμένουν τα τελευταία 13 χρόνια.

Το όλο επεισόδιο τελέστηκε τον περασμένο Ιούνιο, όταν ο απόστρατος συνταγματάρχης του Ιταλικού Στρατού και η καθηγήτρια σύζυγός του βρέθηκαν στο λιμάνι της Σύμης με το αυτοκίνητό τους που έφερε από τη χώρα του ο 71χρονος.

Το αυτοκίνητο αυτό φαίνεται ότι ήταν η αιτία για να προκληθεί επεισόδιο ανάμεσα στον τελωνειακό και τον ιταλό ιδιοκτήτη του, όταν σε σχετικό έλεγχο που έγινε, ο τελευταίος είτε δεν κατάλαβε ότι επρόκειτο για έλεγχο, είτε αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύλληψή του από την αστυνομία του νησιού.

Στη συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία του αυτοφώρου για την παραπομπή του στη δικαιοσύνη και ο 71χρονος Ιταλός υποστηρίζει ότι υπέστη μεγάλη ταλαιπωρία ο ίδιος και η σύζυγός του.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ