2012-09-13 09:02:11
Φωτογραφία για ΔΙΔΥΜΟ ΓΚΡΕΚΟ ΚΑΙ ΦΕΪΣΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ
Είχε στο μυαλό του να κάνει κάποιες αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ήρθε και ο τραυματισμός του Γιάννη Μανιάτη για να τις κάνει και αναγκαστικά.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων όμως δεν φαίνεται να μένει στη μία αναγκαστική διαφοροποίηση των αρχικών του επιλογών σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές αλλά είναι αρκετά πιθανό να προχωρήσει σε δύο τοποθετώντας στον άξονα τον Γκρέκο και τον Φέισα!

Στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού είναι να αλλάξει κατά τα δύο τρίτα την σύνθεση της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού με τον Γκρέκο και τον Φέισα να παίρνουν θέση βασικού με τον Ιμπαγάσα πιθανότατα να ξεκινά βασικός στην κορυφή του… τριγώνου.

Φαίνεται ότι ο Ζαρντίμ θα αφήσει εκτός τον Μοντέστο με πρόθεση να τον ξεκουράσει ενόψει τα… πολλά χιλιόμετρα που θα κάνει στο παιχνίδι της Τρίτης με την Σάλκε για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Κοντρέρας καθώς ο Ζαρντίμ θέλει να έχει ρυθμό πριν το ματς της Τρίτης στο οποίο πιθανότατα θα ξεκινήσει βασικός.

Οι σκέψεις αυτές φυσικά δεν είναι και οριστικές. Περισσότερο καθαρή εικόνα αναμένεται να υπάρξει σήμερα στην προπόνηση στην οποία ο προπονητής του Ολυμπιακού ενδεχομένως να δείξει τα πλάνα του σε ένα οικογενειακό διπλό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ