2012-09-13 09:34:14
Φωτογραφία για Για ποιό λόγο δεν θα ψηφίσετε τα μέτρα κύριε βολευτά;
"Από κόρακα θ’ ακούσεις κρα κι’ από τον Βρούτση Λοβερδιά. "

Παροιμία της 12.09.2012.

Η ΝΔ έχει τον Πάγκαλό της. Ονομάζεται Κώστας Τζαβάρας. Όπως ο Πάγκαλος είπε σε δημοσιογράφο «δεν μου γαμιέσαι πρωΐ-πρωΐ», έτσι και ο Τζαβάρας έστειλε στο διάολο τους συνδικαλιστές τής ΔΑΚΕ.

Η ΝΔ έχει και τον Σημίτη της. Ονομάζεται Λυκουρέντζος. Όπως ο Σημίτης ευχαρίστησε δουλικά τους Αμερικανούς, αφού είχε κάνει fellatio στον Κλίντον για να παραμείνει στον πρωθυπουργικό θώκο με τίμημα τρεις ζωές και την εθνική ταπείνωση, έτσι και ο τενεκές Λυκουρέντζος ευχαρίστησε την τρόικα και τους δήθεν εταίρους μας για τη βοήθεια που παρέχουν στην Ελλάδα. Το δοχείο νυκτός.

Μού θύμισε τον Αμβρόσιο Πλυτά, δήμαρχο Αθηναίων, ο οποίος, αφού παρέδωσε την πόλη στους Γερμανούς την 27.04.1941 εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Συνιστώ εις τον αθηναϊκόν λαόν ζωηρώς πειθαρχίαν εις τας διαταγάς των αρχών. Ιδιαιτέρως δε επιμένω όπως κατανοηθή καλώς υπό πάντων ότι μέχρι της 6ης απογευματινής της σήμερον πρέπει να παραδοθούν εις τα οικεία αστυνομικά τμήματα τα υπό των ιδιωτών κατεχόμενα όπλα (κυνηγετικά, στρατιωτικά, πιστόλια και μαχαίρια), πλην των παλαιών οικογενειακών κειμηλίων. Όπου υψούται ελληνική σημαία πρέπει δεξιά της να υψούται και η γερμανική».


Οι πασοκόσαυροι έχουν αράξει αναπαυτικά στις περιφραγμένες παραλίες μπροστά από ξενοδοχεία του ομίλου Δασκαλαντωνάκη και απολαμβάνοντας τις φραπεδιές τους σπάνε πλάκα με ιδιαίτερη χαιρεκακία παρακολουθώντας τους νεοδημοκράτες να λένε τα ίδια ακριβώς που έλεγαν εκείνοι μέχρι πέρυσι.

Κλείνω τα μάτια, για να μη βλέπω τον Τζαβάρα που μιλάει, και νοιώθω πως ακούω τον Κουκουλόπουλο μετά από αλλαγή φύλου. Ούτε λέξη διαφορετική. Το ίδιο και το δίδυμο Σηφουνάκη-Σπηλιωτόπουλου.

Όλα τα γουρούνια ίδια μούρη. Είχε δίκηο που παραπονιόταν ο Ψαριανός κραυγάζοντας ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Ασφαλώς και δεν είναι ίδιοι. Είναι ολόιδιοι. Λες και βγήκαν από ένα καλούπι.

Εν τέλει μπορεί κάποιος βουλευτής που θα καταψηφίσει [αν, λέω «αν»] τα μέτρα να μου εξηγήσει για ποιό λόγο θα το κάνει; Είναι επειδή αυτό επιτάσσει το πατριωτικό του καθήκον και η εθνική λογική ή επειδή φοβάται ότι είναι ενδεχόμενο [όχι βέβαιο] να μην επανεκλεγεί, αν τα υπερψηφίσει;

Σωτήριος Καλαμίτσης

taxalia.blogspot.com/2012/09/blog-post_332.html
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ