2012-09-13 13:00:06
Φωτογραφία για Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ η συναυλία - αφιέρωμα στον Μητροπάνο
Από κόσκινο περνάει το ΣΔΟΕ τα στοιχεία της, κατά τα άλλα, μαγευτικής συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στο Καυτατζόγλειο Στάδιο τη Δευτέρα, στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου.

Σύμφωνα με τον Αγγελιοφόρο, μετά τη λήξη της συναυλίας, την οποία παρακολούθησαν πάνω από 25.000 θεατές, ελεγκτές του ΣΔΟΕ βρέθηκαν στο στάδιο και ζήτησαν από τους διοργανωτές να τους εμφανίσουν όλα τα παραστατικά, δίνοντάς τους τρεις ημέρες προθεσμία.

Από τον πρώτο υπολογισμό, πάντως, προκύπτει πως τα έσοδα των περίπου 150.000 ευρώ δεν κάλυψαν τις δαπάνες, οι οποίες ανήλθαν στα 190.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως στη συναυλία συμμετείχαν γνωστοί ερμηνευτές, όπως ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μηλιώκας, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Διονύσης Τσακνής, οι οποίοι τραγούδησαν τραγούδια του αείμνηστου τραγουδιστή.

Η συναυλία, με τίτλο «Σ' αναζητώ στη Σαλονίκη», δόθηκε με πρωτοβουλία των ΚΑΠΗ του δήμου Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση των μελών τους που έχουν πρόβλημα διαβίωσης. Μάλιστα, εκατοντάδες πολίτες πρόσφεραν τρόφιμα και φάρμακα με προορισμό τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου» και τη Νεφρολογική Κλινική του νοσοκομείου «Παπανικολάου».
apospasma.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ