2012-09-13 12:54:03
Φωτογραφία για Ήρθε η ώρα του βασιλιά Ξέρξη για να κατακτήσει τη μεγάλη οθόνη
Σε δύο χρόνια από τώρα θα τρώμε ποπ κορν θα καθόμαστε σε αναπαυτικό κάθισμα κινηματογράφου και θα απολαμβάνουμε στο σέλιλοϊντ την ιστορία της εκκεντρικής κοκέτας - πες τον και βασιλιά της Περσίας - Ξέρξη.

Το νέο φιλμ που αρχικά θα λεγόταν "Ξέρξης" - μετά μάλλον σκέφτηκαν ότι παραείναι λιτό και απέρριτο για μία τέτοια περσόνα και είπαν να το ονομάσουν "Η Ναυμαχία του Αρτεμισίου" - κατέληξε τελικά και επισήμως από τη Warner Bros να του δοθεί ο επικός τίτλος"300: Rise of An Empire".

Το στόρι, όπως θα κατάλαβες, είναι η ζωή του Ξέρξη και πώς από ένας θνητός βασιλιάς έγινε αυτός ο ξακουστός θεός-κατακτητής με τα κοσμήματά του, τα φρου φρου του και τα piercings.Φυσικά και βασίζεται σε κόμικ του Frank Miller (απλά δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ - για τήν ακρίβεια δεν ξέρουμε και αν το έχει τελειώσει).

Το βαρύ make up του Πέρση βασιλιά θα φορέσει για ακόμα μία φορά ο Rodrigo Santoro, ενώ στο πλευρό του θα δούμε και την Eva Green, τον Sullivan Stapleton στο ρόλο του Θεμιστοκλή και τον Jack O' Connell (γνωστό από τη σειρά Skins).

Σκηνοθέτης αυτή τη φορά είναι ο Noam Murro, ενώ ο Zack Snyder υπογράφει το σενάριο και την παραγωγή.
cosmo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ