2012-09-13 13:17:32
Φωτογραφία για Εξαρθρώθηκε σπείρα κλοπής φορτηγών στον Ασπρόπυργο
Εξαρθρώθηκε σπείρα στον Ασπρόπυργο που διέπραττε κλοπές φορτηγών αυτοκινήτων, τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσε και πωλούσε τους κινητήρες και τα άλλα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά.

Οι αρχές συνέλαβαν 10 άτομα εκ των οποίων οι έξι είναι υπήκοοι Νιγηρίας και οι άλλοι τρεις υπήκοοι Αιγύπτου, Πακιστάν και Γκάνας.

Οι συλληφθέντες δραστηριοποιούνταν σε περιφραγμένο χώρο, στον Ασπρόπυργο, στον οποίο λειτουργούσε «μάντρα» εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ειδικό γερανοφόρο όχημα μεταφόρτωνε κινητήρες και άλλα ανταλλακτικά σε κοντέινερ.

Εντός του χώρου της «μάντρας» βρέθηκαν 11 κινητήρες φορτηγών αυτοκινήτων, τέσσερις κινητήρες επιβατηγών αυτοκινήτων και μεγάλος αριθμός ανταλλακτικών και τμημάτων αυτοκινήτων όπως πόρτες, ημιαξόνια, κιβώτια ταχυτήτων κ.α. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης το χρηματικό ποσό των 6.200 ευρώ, 9 κινητά τηλέφωνα και πλήθος εγγράφων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, 10 από τους παραπάνω κινητήρες, οι οποίοι είναι μεγάλης αξίας, ανήκουν σε φορτηγά αυτοκίνητα που η σπείρα είχε αφαιρέσει από διάφορες περιοχές της Αττικής το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ