2012-09-13 13:12:06
Φωτογραφία για ΑΚΥΡΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ... ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ!
Συναγερμός "χτύπησε" στον Ολυμπιακό όταν στη χώρα μας έφτασε ο Ρομπέρτο Ασίς, αδελφός και μάνατζερ του Ροναλντίνιο, αλλά μάλλον έληξε πολύ γρήγορα!

Ο «Ρόνι» στα 32 του αγωνίζεται, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, στην Ατλέτικο Μινέιρο με τη μεσολάβηση της ομοσπονδίας όταν έφυγε από τη Φλαμένγκο, επειδή δεν μπορούσε να καλύψει το συμβόλαιό του, κάτι που σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή είναι ελεύθερος.

Το κασέ του όμως εξακολουθεί να είναι απαγορευτικό, αφού παίρνει οχτώ εκατομμύρια και όσο και να πέσει, το ποσό παραμένει απλησίαστο. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sday.gr", ο Ασίς θα πάει να μιλήσει στην Τουρκία με τη Φενερμπαχτσέ και την Κασίμπασα (γενέτειρα του Ταγίπ Ερντογάν, γι' αυτό έχει το όνομά του το γήπεδό της).

Ο Ασίς όποτε έρχεται στην Ελλάδα συναντιέται με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού εκπροσωπεί κι άλλους παίκτες, ενώ έχει και ακαδημία στη Βραζιλία. Δεν έχει επιβεβαιωθεί πάντως ότι θα γίνει τέτοια συνάντηση, αλλά οι φήμες οργίασαν και τελικά ο συναγερμός ήταν... άκυρος!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ