2012-09-13 14:01:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης αντιμέτωπος με την αγένεια...
Σήμερα, πήγα να θεωρήσω την αναρρωτική μου άδεια. Περνώντας λοιπόν από υπάλληλο σε υπάλληλο για τα διαδικαστικά, με έστειλαν στο... ΙΚΑ Χολαργού, για να συμπληρώσει ένας γιατρός μια έντυπη δήλωση την οποία έπρεπε να την ξαναπάω στα γραφεία για να μου δώσουν μια άλλη δήλωση να την συμπληρώσω κοκ. Μέχρι εδώ ... καλά.. έχω συνηθίσει στο πήγαινε έλα, όταν έφτασα όμως στον δόκτορα, χτυπάω την πόρτα και ρωτάω: "Μήπως μπορείτε εσείς να συμπληρώσετε αυτή την δήλωση" (ήταν ο 4ος στη σειρά που ρώτησα), απάντησε: "Να περιμένεις (ενικός) να τελειώσω". Οι υπόλοιποι γιατροί μου απάντησαν κατευθείαν όχι.

Ο δόκτορας λοιπόν, είχε μέσα στο γραφείο του έναν κύριο (ασθενή υποθέτω) και καθόταν απορροφημένος μπροστά από το laptop του.

Η συνέχεια ήταν να με εκνευρίσει όταν του είπα ότι μια απάντηση "ναι" ή "όχι" δεν θα του στερούσε χρόνο.. αλλά και όταν του εξήγησα ότι χάνω χρόνο από τη δουλειά μου, απάντησε "Δεν με νοιάζει"!

Και ρωτώ τι πρέπει να κάνω; Να φερθώ σαν ζώον (όπως ο ίδιος) ή να για να μην πάθω κανα έμφραγμα να ξεχάσω την αναρρωτική μου;

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ